Zemana natiskli na toaletní papír. Cena v akci: 49 Kč

03.12.2015 11:05

Nevíte, o co si svým bližním říci k Vánocům? Pokud patříte mezi odpůrce prezidenta Miloše Zemana, mohlo by se vám stát, že pod stromečkem naleznete toaletní papír. Opravdu, neděláme si srandu. Jeden z internetových serverů prodávající dárky má ve svém portfoliu toaletní papír potištěný podobiznou prezidenta Zemana. „Konečně můžete vyjádřit svůj nejniternější názor,“ avizuje prodejce.

Zemana natiskli na toaletní papír. Cena v akci: 49 Kč
Foto: Repro TV Prima
Popisek: Prezident Zeman v Partii

„Žertovný toaletní papír pro všechny odpůrce ‚našeho‘ Miloše. Konečně můžete vyjádřit svůj nejniternější názor a s papírem udělat cokoliv, co jen uznáte za vhodné,“ popisuje produkt internetový prodejce dárků.

Role toaletního papíru potištěná podobiznou prezidenta Miloše Zemana a „žertovnými“ antizemanovskými výroky se prodává v krabičce s plastovým víčkem. Celé balení pak nese název „Toaleťák Miloš“.

Prodejce uvádí, že běžná cena se pohybuje na úrovni 179 korun za kus. Nyní však žertovný toaletní papír seženete o dost laciněji. Ve slevě stojí „pouhých“ 49 korun českých.

Zdroj: Bestdarky.cz

Sluší se podotknout, že Miloš Zeman není prvním českým politikem, jehož podobizna se objevila na toaletních papírech. V roce 2012 šel v Levných knihách v centru Prahy „na dračku“ toaletní papír s podobiznou tehdejšího místopředsedy TOP 09 a šéfa rezortu financí Miroslava Kalouska. „Jsem drsný politik, ale hebký na omak,“ bylo vyobrazeno na ruličce toaletního papíru. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …