Zhoršení vztahů s Ruskem a Čínou, podpora Prague Pride, rozmnožení krys v Praze, zneužívání funkce... SPD sepsala nepěkné věci o Hřibovi

15.08.2019 18:52

Členové hnutí Svoboda a přímá demokracie na sociální síti Facebook vypsali důvody, proč se stydí za pražského pirátského primátora Zdeňka Hřiba. Vyčítají mu, že urazil občany Ruské federace, Číňany a ještě přihlíží tomu, jak se v Praze neseká tráva. A to pořád není všechno...

Zhoršení vztahů s Ruskem a Čínou, podpora Prague Pride, rozmnožení krys v Praze, zneužívání funkce... SPD sepsala nepěkné věci o Hřibovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Hřib

Členové hnutí Svoboda a přímá demokracie v čele s Tomiem Okamurou se prý stydí za pražského pirátského primátora Zdeňka Hřiba.

V prvé řadě se členům SPD nelíbí tvrzení, že Prahu v roce 1945 neosvobodili Rusové. Obávají se poškození česko-ruských vztahů.

Hřib ve vyjádření pro server Aktuálně.cz konstatoval, že na osvobození Prahy měli velký podíl účastníci Pražského povstání. Tři tisíce povstalců padlo. Rudá armáda vstoupila do takřka svobodného hlavního města. Život tu položilo jen asi 40 vojáků Rudé armády.

Vedle toho se členům SPD nelíbí, že se Hřib staví kriticky ke komunistické Číně. Tím prý narušuje česko-čínské vztahy.

Přešlapů se však pirátský primátor údajně dopustil i na domácí scéně. Třeba když přihlížel tomu, jak se v Praze neseká tráva. „Nesekání trávy a tvrzení, že tak zlepšujeme klima. Důsledek jsou bodláčí a houštiny, rozmnožení krys po Praze,“ napsali rozzlobeně členové SPD.

K dovršení všeho zlého chce prý Hřib zakázat vjezd aut se spalovacím motorem do Prahy a podporuje průvod Prague Pride, kterého se podle SPD účastní i pedofilové.

A jako by to nestačilo, primátor údajně zneužívá výhod, které s sebou přináší primátorský řetěz, pro svou rodinu. „Zneužívání požitků úřadu primátora pro svoji rodinu. Exotické dovolené s rodinou, které se kryjí služebními cestami, využívání primátorské rezidence k osobním a rodinným účelům, zaměstnávání armády ‚PR poradců‘ pro osobní zviditelnění,“ nešetřili kritikou členové SPD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…