Žít s muslimy je jako žít s kanibaly. Vždyť oni nás vraždí! upozorňuje JXD

08.08.2016 7:44

Jiří X. Doležal sepsal pro server Reflex.cz chmurnou vizi budoucnosti. Je přesvědčen, že budeme číst stále víc článků, které budou začínat ve stylu: V Evropě bohužel došlo k dalšímu útoku. A útočník znovu provolával slávu Alláhovi. Podle Doležala si za to navíc budeme moct pohříchu sami, protože jsme až trestuhodně tolerantní k lidem, kteří si nás přejí zabít.

Žít s muslimy je jako žít s kanibaly. Vždyť oni nás vraždí! upozorňuje JXD
Foto: Archiv
Popisek: Modlící se muslimové v mešitě

Myšlenka multikulturalismu vypadá ve své ideální podobě hezky. Má to ale háček. V praxi je možné ho uskutečňovat až v okamžiku, kdy jsme vyhubili kanibaly či jsme je alespoň odnaučili jíst lidské maso. Žít v míru s někým, kdo se vás chystá sníst, nelze.

S Islámem je to podle Doležala hodně podobné. Jistěže existují mírumilovní muslimové, kteří nás nechtějí vraždit, kteří už před stovkami let věděli o lékařství tolik, co Evropané ještě dlouho ne, studovali také astronomii a tak podobně. Jenže na planetě žijí i muslimové, kteří si přejí zavraždit co největší počet lidí, kteří nevyznávají islám, nejlépe by pro ně snad bylo, kdyby pobili všechny jinověrce.

Celý text najdete zde

 „Přitom spolužít s kulturou, s kultem, jehož někteří členové vraždí příslušníky té vaší kultury, je stejně nemožné nebo lépe řečeno stejně trnité jako soužití s kanibaly. Je mi osobně dost jedno, jestli mě poté, co mě zabijí, snědí – dal bych přednost tomu, kdyby mne prostě nezabili! My přitom nejenže plně tolerujeme praktikování náboženství, jehož jménem nás někteří jeho stoupenci vraždí, na našem území, my povolujeme i stavět jeho svatostánky. My také přijímáme – zcela nekontrolovaně – miliony imigrantů hlásících se k té víře, v jejímž jménu nás někteří jejich souvěrci týden co týden nemilosrdně vraždí,“ píše Doležal.

Pokud se nezačneme chovat jinak, musíme počítat s tím, že útoků, při nichž bude agresor volat jméno muslimského boha, bude čím dál víc. Musíme si potom položit důležitou otázku – máme dost evropské krve k jejímu prolévání ve jménu multikulturalismu? Anebo prostě musíme změnit naše uvažování a jasně si říci, že se budeme bránit.

reklama

autor: mp

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …