Zlá zpráva pro Brusel. "Zlobivý" profesor Tomský jde do voleb za Realisty

07.08.2017 10:22

Realisté Petra Robejška ulovili na kandidátku do parlamentních voleb politologa a euroskeptika Alexandera Tomského. Jak nyní uvedli na svém facebookovém profilu, Tomský bude kandidovat jako lídr kandidátky v Pardubickém kraji.

Zlá zpráva pro Brusel. "Zlobivý" profesor Tomský jde do voleb za Realisty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Politolog Alexander Tomský

"Minulý týden jsme ohlásili, že k nám přestoupila paní poslankyně Hnyková a dnes mám tu milou povinnost přivítat pana Alexandera Tomského. Realisté se nikdy netajili tím, že lidé, kteří mají podobný názor, je vždycky v naší straně místo. A jestli to o někom platí stoprocentně, tak je to jistě pan Alexander Tomský," hovořil o Tomském předseda Realistů Petr Robejšek. "Takového člověka rádi ve svých řadách přivítáme," dodal.

"Můj konzervativní pohled na svět znáte. Mám možnost si zkusit, co by se dalo dělat v českých politických poměrech," sdělil následně Tomský, jenž byl představen jako lídr Pardubického kraje. "Patřím ke konzervativcům, kteří akcentují národ, kteří akcentují podporu podnikání, rodinu jako základ společnosti," zmínil. "Tohle vše tady je a otázka je, jestli budeme dost charismatičtí," řekl.

Video najdete ZDE.

Robejšek pak uvedl, že vidí výrazný potenciál voličských preferencí. "Úspěchem by byl dvouciferný výsledek. A myslím, že máme velmi velké šance," sdělil. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…