Zle po postupu hokejistů do finále. A jde o Fialovu vládu

05.01.2023 10:21 | Ze sítí

Za Babišovy vlády žádný český reprezentační výběr nezískal medaili, zatímco za vlády Petra Fialy máme medaile už tři. Tímto komentářem oslavil mluvčí Fialovy vlády Václav Smolka postup našich hokejistů do finále mistrovství světa do 20 let. Sklidil za to odsudek i těch, kteří Fialovi normálně fandí.

Zle po postupu hokejistů do finále. A jde o Fialovu vládu
Foto: Screen ČT Sport
Popisek: Juniorská hokejová reprezebtace se raduje

Hokejové medaile za 4 roky vlády Andreje Babiše: 0

Hokejové medaile za rok vlády Petra Fialy: 3

 

Touto jednoduchou statistikou, kterou si pověsil na svůj twitterový účet bez jakéhokoli smajlíku, či náznaku recese, chce zřejmě mluvčí vlády Petra Fialy (ODS) strhnout misky vah, pro ty, co ještě váhají, která vláda je lepší, na stranu té současné.

Statistika nuda je, má však cenné údaje, zpívá se v legendární pohádce a potvrzuje to i výše zmíněný tweet Václava Smolky.

Čísla jsou to přesná a skutečně vypovídají o úspěších našich reprezentantů. Pro ty, kteří se nemohou dopočítat, je třeba uvést, že kromě medaile za třetí místo pro seniorskou reprezentaci, jsou do výčtu započítány také medaile pro českou ženskou reprezentaci, která si z MS odvezla bronz a juniorská medaile, u které ale ještě není známa její hodnota – finále šampionátu kategorie U-20 nás ještě čeká.

Pod zmíněným tweetem se strhla bouřlivá diskuse. Někteří aplaudovali smyslu pro humor vládního mluvčího, jiní takové pochopení neměli.

„Petru Fialovi fandím, ale za takhle laciný tweet bych Vás poslal klečet na hrách,“ napsal příznivec současné vlády a poukázal na lacinost zmíněného tweetu.

„Ty si ale ***** Nikdy ale nikdy už neber politiku do sportu, ty ****,“ sám se „vypípal“ jeden ze slušnějších diskutérů.

„Co je ta třetí,“ neuvědomil si další zisk medaile naším ženským národním týmem.

„Ty jsi normální kokot,“ ohodnotil autora textu nevybíravě další diskutující.

„Debile, ten hokej hraje Fiala, co,“ poukázal jeden z přispěvatelů na nízký vliv současného premiéra na hokejové úspěchy.

Našly se ale i komentáře, které sdělení vládního mluvčího tak vážně nebraly a výše uvedeným názorům přisuzovaly jen nízký smysl pro humor.

„Ty komentáře, co nechápou vtip, jsou ještě lepší než ten tweet,“ myslí si jeden z nich.

„Tady ve vlákně se odkopalo koblih, co nepoznají vtip,“ narážel další na voliče Andreje Babiše v souvislosti s druhem pečiva, kterým se Babiš proslavil.

 

Spoustě diskutujících a možná i samotnému Václavu Smolkovi pak vyrazil dech diskutér, který šel dál do historie a úspěchy dosažené za Fialova vládnutí porovnal s těmi „Zemanovými“.

„No bacha, za vlády Miloše Zemana jsme byli 3x mistři světa v chlapech a 2x v U20,“ napsal.

Dodávat nic netřeba.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaA

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Slaboduchý mluvčí slaboduché vlády ..., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseLuis5 , 05.01.2023 10:38:15

|  10 |  0

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…