Změny v ČT pokračují: Po Událostech došlo i na sport

03.03.2012 14:21

Generální ředitel České televize Petr Dvořák pokračuje ve změnách. Po nových moderátorech hlavní relace Událostí se mění i moderátoři pořadu Branky, body, vteřiny.

Změny v ČT pokračují: Po Událostech došlo i na sport
Foto: ct.cz
Popisek: Logo České televize

Sport už nebudou uvádět Kateřina Nekolná a Stanislav Bartůšek, který uváděl Branky, body, vteřiny dlouhé roky. Od dubna uvidí diváci Barboru Černoškovou, Petra Vichnara, Vojtěcha Bernatského a Jana Smetanu.

Zkušenosti, kamerové zkoušky a profesionální kvalita

"Stejně jako moderátoři Událostí byli i sportovní moderátoři vedením České televize a za účasti externích odborníků s novinářskou zkušeností z české i zahraniční scény vybráni na základě kamerových zkoušek a po důkladném posouzení profesionálních kvalit jednotlivých osobností," řekla serveru Aktálně.cz mluvčí ČT Michaela Fričová.

Z nové sportovní čtveřice je patrně nejméně známou tváří Jan Smetana, který dosud působil jako sportovní redaktor na ČT24. Kromě toho komentuje přenosy domácí i zahraničí basketbalové ligy a připravuje magazíny Basketmánie a Timeout.

ČT už ve čtvrtek večer oznámilo nové složení moderátorské čtveřice Událostí, na něž Branky, body, vteřiny navazují. Tam uvidíme Jolanu Voldánovou, Marcelu Augustovou, Anetu Savarovou a Jakuba Železného. Formát událostí se snaží přiblížit například BBC nebo CNN.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Ostatkový kříž v Německu plném muslimů? Toto hrozí.“ Došlo na protest před svatým Vítem

18:50 „Ostatkový kříž v Německu plném muslimů? Toto hrozí.“ Došlo na protest před svatým Vítem

„Mít milion podpisů, tak snad vyženu všechny ty antikristy z Poslanecké sněmovny,“ zasmál se v nadsá…