Zpěvačka Basiková: „Co se stalo mýmu synovi, je zločin a pr*ser, horší než celej koronavirus!“

24.02.2021 20:39

Zpěvačka Bára Basiková poslala v září loňského roku zprávy o koronaviru „do prdele“ a prohlásila, že „chce covid“. Čímž vyvolala vlnu reakcí, od pobavených až po odsuzující. Zdravotní sestra Lenka Šnajdrová prohlásila, že srovnávat koronavirus s onkologickými onemocněními je „na přesdržku“. Objevily se otázky, jestli se přidají i další hvězdy z minulého století. Ale Basikové se tehdy zastal například Jan Hřebejk. Ti, kdo jí nebo dalším umělcům přejí pracák, jsou podle něho hlupáci.

Zpěvačka Basiková: „Co se stalo mýmu synovi, je zločin a pr*ser, horší než celej koronavirus!“
Foto: repro TV Prima, tan
Popisek: Barbara „Bára“ Basiková v pořadu Showtime na Primě

Anketa

Máte důvěru v Jana Hamáčka? (Hlasování od 25.2.2021)

16%
84%
hlasovalo: 15025 lidí

Nyní se zpěvačka před kamerou pořadu Showtime na Primě svěřila, že nejhorší, co mohlo nastat, nastalo. Jde o fakt, že děti nesmějí do školy a také pro ně platí obecné zákazy a nařízení.

„To je, myslím, ten největší průser a zločin, mnohem horší než celej koronavirus. Protože to dítě, když ztratí ten rok života, tak nevím, kdo a jak mu ho vrátí,“ čílila se Basiková, známá svým účinkováním v muzikálech Jesus Christ Superstar nebo Kleopatra.

Mluvila zejména o svém jedenáctiletém synovi Theodorovi.

To ale nebylo vše.

Zpěvačka v pořadu Showtime na Primě

Jelikož je podle vlastních slov bez práce, ale pracovat chce, tak se kromě domácího učení rozhodla zapojit do zcela běžného procesu. „Čím dřív se s tím člověk srovná, tím líp. Pak může bejt jedině příjemně překvapen.“

Podle ní je také možné, že současná etapa znamená začátek nového světa a fakt, „že se třeba ke svý profesi nevrátím nikdy,“ dodala.

Anketa

Kdo je pro vás nejdůvěryhodnější?

57%
2%
hlasovalo: 25406 lidí
Basiková však nepatří mezi věčné kritiky. Po vynuceném konci zpívání pracovala v lékárně, v domově důchodců a nyní pomáhá v dětském domově. „Furt jsme všichni jen lidi a teďka není doba na to se kastovat, jestli je někdo, nebo není celebrita.“

Barbora Basiková je známá také tím, že v prezidentské volbě v roce 2013 podporovala kandidaturu Karla Schwarzenberga, po jeho porážce rozeslala přátelům následující SMS: „Milí přátelé a kamarádi. Nemám facebok, tak vám posílám sms. Dnešní tragickou událost jsem obrečela, je mi strašně. Nechci tady žít a vychovávat svoje dítě. Objevila jsem lásku a pochopení v jiné zemi, a pokud to bude jen trochu možné, odejdu tam. Navždy. S láskou vaše Bára Basiková.“

Zpěvačka rovněž v lednu letošního roku poskytla rozhovor magazínu Českých drah. Covid ji prý omezil, ale nechce si stěžovat. „Není třeba kňučet, když se vlastně zas tak moc neděje,“ pravila s tím, že střechu nad hlavou má. Pomáhala v domovech pro seniory a v nemocnicích. „Když bylo potřeba, jela jsem tam zazpívat nebo stlát postele a vybalovat zboží. Vypomáhala jsem třeba i na poště.“ A chybí jí cestování vlakem, ve kterém si ráda připlatí za první třídu.

Novoroční předsevzetí Basiková nemá, přeje si jen, aby už byla covidová pandemie za námi. I když to podle ní ještě potrvá. Nejvíc ji mrzí, že se nemůže živit svým řemeslem, taková situace během její 40leté kariéry totiž ještě nenastala a covid jí na jaře překazil nadcházející turné. „Ale nechci si stěžovat. Pořád je to nejdůležitější, že máme co jíst a máme střechu nad hlavou. Za války na tom lidé byli podstatně hůř. Není třeba kňučet, když se vlastně zas tak moc neděje,“ doplnila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…