Kandidovat na Hrad zatím nechci, bojuji o hejtmana, míní Paroubek v rádiu Bonton

22.07.2012 18:43

Předseda Národních socialistů - levice 21. století Jiří Paroubek se do bojů o Hrad zapojovat zatím nebude. Kandiduje totiž na post hejtmana v Ústeckém kraji, a jak prohlásil v rádiu Bonton, svým zadkem se posadí pouze na jednu židličku.

Kandidovat na Hrad zatím nechci, bojuji o hejtmana, míní Paroubek v rádiu Bonton
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

Politické billboardy strany Národní socialisté - levice 21. století, které může člověk občas u silnic potkat, jsou podle slov Jiřího Paroubka pouze v rámci „seznamovací kampaně“. Aby lidé věděli, že taková strana vůbec existuje.

V pořadu Host rádia Bonton se Paroubek zmínil i k telefonním sporům ministra financí Miroslava Kalouska (TOP09). Ty, jak řekl i na řečništi sněmovny, moc nevnímá. „O to se zajímat nebudu, co a jak bylo,“ sdělil v rádiu Paroubek s tím, že čas k vyšetřování hovorů tří lidí zároveň je příliš drahý. Navíc to znechucuje jak politiky, tak voliče.

Kandidovat na Hrad? Později

Paroubek dále přiznal, že i on byl jednou obětí Kalouskových výlevů. „Z jeho strany to bylo velice vulgární, to mě překvapilo,“ prohlásil předseda LEV21 a dodal, že po roce šéfa financí požádal o omluvu, se kterou problém nebyl. „Kalouska to později mrzelo,“ dodal.

Předseda národních socialistů se zmínil i k přímým volbám prezidenta. Jasno má v tom, že podpoří kandidáta levice, ale zatím přesně neví kterého. „Každý má své přednosti nebo zápory,“ prohlásil Paroubek a dodal, že se vyjádří až v druhém kole.

Sám se podle svých slov na post prezidenta nehrne. Rozhodl se totiž kandidovat na hejtmana Ústeckého kraje, a tak nemůže být na dvou místech najednou. „Možná v budoucnu,“ uzavřel předseda LEV21 s tím, že na dvou židličkách zároveň svým zadkem sedět nebude.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…