Odvolání Dobeše? Má za sebou špatné lidi, prozradil "peakovec"

29.07.2012 19:35

Ministr dopravy Pavel Dobeš je pod výrazným tlakem kvůli nefunkčnímu registru vozidel. Nemá totiž podporu ani v šéfce své strany LIDEM Karolíně Peake. Podle informací časopisu Týden za tím mohou být jeho vztahy s vlivnými lidmi.

Odvolání Dobeše? Má za sebou špatné lidi, prozradil "peakovec"
Foto: LIDEM
Popisek: Exministr dopravy Pavel Dobeš

"Okolo ministra jsou lidé, kteří nám vadí. A bylo by nejlépe, kdyby se s nimi nikdy nesetkal," uvedl pro časopis jeden z členů strany LIDEM. Za ministra Pavla Dobeše se tak dost možná nikdo nepostaví.

V pátek totiž jeho registr vozidel ustál kritickou situaci. Kdyby zkolaboval, Dobeš by musel z vlády ven. V pondělí bude ale nápor na registr větší, a tak je možné, že ministr svoji situaci neustojí.

Jeho pozici už komentoval i premiér Petr Nečas, předsedkyně Dobešovy strany Karolína Peake byla ještě ostřejší. "Pavel Dobeš by měl odstoupit," řekla jasně. Pondělní vydání magazínu prý celou situaci objasní.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Chudí, staří, nevzdělaní? Útok na odpůrce EU zničen pár větami

10:21 Chudí, staří, nevzdělaní? Útok na odpůrce EU zničen pár větami

Staří, v ekonomických problémech, nevzdělaní. Takoví jsou dle společného projektu agentury STEM a Če…