Hejtman ČSSD je pro smích kvůli svým online výstupům

20.08.2012 20:55 | Zprávy

Hejtman Zlínského kraje Stanislav Mišák zřejmě zapomněl, jaký je rok. Na tragickou inovaci jeho oficiálních stránek, stejně jako na nulové informace v rámci krajského webu upozornili ParlamentníListy.cz samotní členové strany.

Hejtman ČSSD je pro smích kvůli svým online výstupům
Foto: archiv hejtmana
Popisek: Hejtman zlínského kraje Stanislav Mišák a ředitel Lesní železnice Tomáš Hegar

Stanislav Mišák, který je dlouhodobě jedním z nejhůř vnímaných hejtmanů v zemi, zřejmě zapomněl, že mu už brzy skončí volební období. Jak jinak si vysvětlit, že jeho oficiální stránky nezaznamenaly víc jak rok novou zprávu a jak jinak si vysvětlit fakt, že ani zlínská ČSSD nemá na svém oficiálním webu jedinou informaci k blížícím se krajským volbám.

"Je to tragédie, on zřejmě bude nakonec odvolaný z prvního místa kandidátky, má ho nahradit Taťána Nersesjan, to se alespoň říká," uvedl ParlamentnímListům.cz jeden z čelních představitelů strany v kraji. "On si asi myslí, že to půjde samo, že on si bude řešit své zakázky s vodou a stavebními pracemi, ale tak to nejde," bouchnul, obrazně řečeno, do stolu náš zdroj.

Pravdou je, že hejtman Mišák na svém webu hodnotí ještě rok 2011. "Rok 2011 ve Zlínském kraji hodnotím jako dobrý," uvedl zástupce sociální demokracie. ParlamentníListy.cz navštívily rovněž stránky zlinsko.cssd.cz. Pod záložkou "Volby do KZ 2012" však není ani písmeno. Jak je to možné, na to během několika hodin nedokázal odpovědět nikdo z pověřených.

Proč hejtman evidentně zanedbává své povinnosti vzhledem k voličům, kteří ho na místo šéfa kraje posadili, nebyl rovněž schopen nikdo zodpovědět.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hysterie po volbách. Šafr, Fendrych, Mitrofanov. Žantovský vybral z hroznů

8:14 Hysterie po volbách. Šafr, Fendrych, Mitrofanov. Žantovský vybral z hroznů

TÝDEN V MÉDIÍCH Lokajští plebejci útočí. Uspělo hajlování, Moskva bude spokojena. Nacionalistická d…