Blok proti islámu: Naši odpůrci nás nezastaví

01.09.2015 16:33

Dnes v dopoledních hodinách šokoval mou manželku symbol s přeškrtnutou konvičkou - symbol agresívních podporovatelů neřízené migrace, potažmo islamizace naší země - přibitý neznámým pachatelem na vrata naší rekreační chalupy.

Blok proti islámu: Naši odpůrci nás nezastaví
Foto: ReproFoto: ČT
Popisek: Martin Konvička z iniciativy Islám v ČR nechceme v pořadu Hyde park

Symbol byl provázen ručním nápisem - v červeném orámování dole: „Hele, Martine, nechceš se na to vykašlat? Motýli tě potřebují více, než naše vlast“.

Manželka okamžitě informovala Policii ČR, oddělení Soběslav, tamní policisté se domnívají, že incident lze klasifikovat jen jako přestupek proti občanskému soužití.

Uvědomují si nicméně souvislost s mými občanskými aktivitami a zapojili do šetření specialisty na boj s politickým extrémismem. Slíbili též, že záležitost co nejdůkladněji prošetří.

Byť to může působit jako nejapný žert a byť doprovodný text napovídá spíše na pachatele z řad domácích multikulturalistů, než na islámisty, všichni víme, čeho jsou podporovatelé islámu schopni. Nakonec holandského politika Pima Fortuyna, liberálního odpůrce islamizace, nezavraždil v květnu roku 2002 žádný džihádista, ale ultralevičácký zastánce bezbřehé tolerance, prý „aby chránil muslimy“.

„Už dříve jsem byl cílem elektronické šikany, kterou rovněž musela vyšetřovat Policie“, říká k tomu Konvička. „Takže když nic nic menšího, jde o takzvaný stalking, špehování a obtěžování, možná s cílem zastrašit mou rodinu a umlčet mě“, říká k tomu Martin Konvička. „Manželku to skutečně vylekalo, věřili jsme, že na venkově je naše rodina v bezpečí. Pokud se ale pachatelé domnívají, že to nenásilný odpor k islámské ideologii zastaví, vzkazuji jim za sebe i svou rodinu: Nezastaví“.

Martin Konvička, předseda Bloku proti islámu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

12:26 Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

Dnes nepíšu glosu. O smrti se glosy nepíší. Dnes chci ještě několika svými řádky vzpomenout na Mirka…