František Mareš: Vzděláním a sportem k sebevědomí

01.12.2022 14:17 | Komentář

Když nakladatelství Olympia vyhlásilo tento program a začalo připravovat knižní tituly k naplnění jeho obsahu, přihlásila se firma Konečně víno, jako první sponzor tohoto rodícího se, rozsáhlého projektu.

František Mareš: Vzděláním a sportem k sebevědomí
Foto: Archiv FM
Popisek: František Mareš, manager nakladatelství Olympia a programu: Vzděláním a sportem k sebevědomí

Slavný Ovidius kdysi řekl: „ Vina dant animos.“ – „ Víno dodává odvahy.“ A svazující obsah této myšlenky je, byl a bude potřebný nejen pro projekt samý, ale především pro jeho zosobnění v životě nás všech.

logo

Firma Konečně víno, která představila českým a nejen jim, vinařské produkty z vinic slavného Piera Richarda a spolu s první knihou výše jmenovaného programu Ali a kůň za milión miliónů, Marcelly Marboe, obdarovala tímto vskutku „ královským“ nápojem vítěze Velké pardubické.

Její víno provázelo slavnostní vyhlášení cen udílených Unií českých spisovatelů. A věříme, že bude i nadále součástí zrodu knih nakladatelství Olympia.

logo

Protože vydání každé dobré knihy je doprovázeno jejím křtem. A křest knihy si nese sám v sobě cosi slavnostního, jedinečného, něčeho, co je spojováno se štěstím a přáním všeho dobrého, na její budoucí cestě ke čtenáři.

Nebývá to cesta jednoduchá.

Na tuto cestu dnes slavnostně vstupuje prvními krůčky mimořádná kniha Věčná Slavia – 130 let. Nejen příznivci fotbalu, Slávisté, fanoušci, ale všichni ti, kdo chtějí vědět mnohé o tomto klubu a o historii fotbalu od let minulých až po dnešní dny, mají možnost. Na víc jak tři sta stranách napsaných zkušenými autory, Vitězslavem Houškou a Pavlem Procházkou, projdou historií klubu i jeho vítězstvími a připomenou si hořkost proher…

slavia

A až vážení kmotři nad pomyslnou kolébkou připijí knize samé k jejímu zrození i osudu, my ji popřejeme svým douškem vína odvahu.

Ve sportu první znamená být prvním. Dík firmě Konečně víno za její prvenství.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …