Hana Bartošová: Pochvala pro pana Černohorského

26.11.2018 18:51

Ráda bych vzdala hold nasazení pana Černohorského ve věci kauzy OKD. Je za ním vidět hora poctivé práce a snažení. Ale...

Hana Bartošová: Pochvala pro pana Černohorského
Foto: Archiv Lukáše Černohorského
Popisek: Předseda sněmovní vyšetřovací komise k OKD, Pirát Lukáš Černohorský

Jenže všichni se zabývají vším možným i nemožným tak, aby došlo na promlčení tunelování OKD pane Bakalou. Už je jasné, že je to úmysl. Takže přes veškeré poctivé úsilí pana Černohorského Bakala unikne a vysměje se nám.

Úžasné na tom je, že Piráti namísto rychlého řešení velkého úniku miliard z OKD řeší v soudružském objetí s TOP09, KDU.ČSL i ODS Babiše. Ten nikomu neuteče. Bakala ale bude díky prodlevě v konání parlamentní komise a následných institucí užívat své nakradené peníze legálně.

Jak na tom Piráti jsou vnitrostranicky, když jeden se o něco snaží a druzí mu takto házejí klacky pod nohy tím, že se v touze po moci, z nenávisti a snahy o likvidaci premiéra spojí s těmi, kteří (a to jen přinejmenším ) jdou Bakalovi na ruku? Úžasné bylo, jak Ivan Bartoš téměř objímal pana Pospíšila a Kalouska. Kamarádi na život a na smrt.

Takže všechna předsevzetí jdou stranou, když je tu účelovka zničit Babiše. Bakala je holt tvrdší oříšek. Lehčí kořist je Babiš.

Ve spolupráci s TOP09, která se se prolhala do EU a tam se snaží o likvidaci dobrého jména státu i premiéra, Piráti udávají.

Pan Černohorský se snaží, ale dostává kopance z vlastních řad.

Vážila jsem si i pana Pykala, ale slíbené smlouvy od ČT také nevymohl. Z dnešního pohledu je mi jasné, že to nebyla jeho chyba. To přísloví o rybě mi nějak vyvstává na jazyku po těch bratrských objetích s TOP09 a veletočích v Brně a Praze.

Je to tak průhledné. Nejde o věc, ale o moc a prachy, přestože se navenek populisticky hlásá něco o snižování nákladů apod.

Bakala má co vracet, ale díky postoji Pirátů v jednom šiku s"demoblokem" nevrátí.

Babiš sice vrátil i to, co nemusel, ale nahánějí ho kvůli dalším nesmyslům (odsoudili by tak mnoho dalších podnikatelů v zemědělství) dál.

Jasně, uštvat Babiše, to je hmatatelný vrabec v hrsti. Bakala je ten slovutný holub na střeše.

Takže, pane Černohorský, doporučuji změnit stranu. I ta SPDse stává věrohodnější než Piráti.

A jen malá poznámka z jiného ranku:

Kalouskovi se odpustilo paktování s komunisty, ale ANO a ČSSD jsou polokomunistická vláda. Mladí bohužel zřejmě neznají ani novodobou historii a vycházejí z blábolů TV Seznam a dalších "nezávislých" médií a sociálních sítí. Prostě, chybí nezávislé a kvalitní školství, které by nedovolilo manipulaci s historií a nekroutilo by názory mladých lidí do kulatého čtverce a nevedlo je k nenávisti a neetickému chování.

Pane Černohorský, zachovejte si touhu po pravdě a i v takové straně, jako jsou Piráti, se držte na straně práva a cti. A nenechte OKD zamést pod koberec. Babiš vám opravdu neuteče.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …