Hana Frančáková: Evangelizace P. Jamese Manjackala v Koclířově

24.08.2011 16:19

Pod „horou blahoslavenství“ v Koclířově proběhl celodenní evangelizační program, na který přijelo na pět tisíc věřících.

Hana Frančáková: Evangelizace P. Jamese Manjackala v Koclířově
Foto: Světový apoštolát Fatimy v ČR
Popisek: Evangelizační program pod „horou blahoslavenství“ v areálu Jana Pavla II. v Koclířově

Národní centrum Světového apoštolátu Fatimy v ČR v Koclířově u Svitav připravilo ve dnech 16. - 20.8. nejprve čtyřdenní exercicie pro 600 účastníků z ČR i Slovenska a v neděli 21.8.2011 v areálu Jana Pavla II., pod „horou blahoslavenství" v Koclířově proběhl celodenní evangelizační program, na který přijelo na pět tisíc věřících a také mnoho těch, kteří hledají pravdu a často uvíznou v různých pseudonáboženských praktikách, které ve svých důsledcích nejen že nemají spasitelný charakter jako křesťanství, ale mohou mít i negativní důsledky.

Charismatický katolický kněz z Indie P. James Manjackal, který celé exercicie vedl a hlavní nedělní den evangelizace se svými hosty moderoval, skrze charismata Ducha sv. nejen zprostředkovává i fyzická uzdravení od Ježíše Krista, ale také skrze Boží Slovo, osobní svědectví pomáhá účastníkům rozlišovat mezi dobrem a zlem, a tak pro mnohé je jeho služba zcela novým poznáním Pravdy a následně sebepoznáním a začátkem nového života.

Velkou radostí pro účastníky exercicií, ale také pro samotného P. Manjackala byla krátká návštěva nového královéhradeckého biskupa Mons. Jana Vokála, při které si předali vzájemně požehnání, pro misie P. Jamese a pro biskupskou službu biskupa Jana. Požehnání přijali také všichni účastníci exercicií a celá farnost Koclířov.

Na 7. - 8. 10. 2011 připravujeme v Praze dvoudenní evangelizaci P. Jamese Manjackala. V pátek 7.10.2011 od 18 hod. v kostele Božského Srdce Páně v Praze a v sobotu 8.10. od 10 do 15 hod ve Sportovní hale Aréna Sparta - Podvinný Mlýn v Praze 9 (stanice metra B Vysočanská)

Hana Frančáková, Světový apoštolát Fatimy v ČR, Koclířov

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …