Ivo Rottenberg: Kdepak asi naši politici udělali chybu?

15.09.2011 16:01

Za nešťastné považuji sestěhování cikánů (nazývám je pravým jménem) do jednoho kouta republiky. Je to pitomost, protože z vlastní zkušenosti vím, že jako jednotlivci jsou zbabělí a dá se s nimi vyjít. Jakmile jsou v přesile, jsou asi už od přírody agresivní.

Ivo Rottenberg: Kdepak asi naši politici udělali chybu?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Romové u voleb

Nejvíc se mi líbí řeči o tom, že čekají na příležitost pracovat. Ne pracovat, ale příležitostně cokoliv šlohnout. Kdo nebydlí nebo nebydlel v jejich sousedství, má dojem, že jim ostatní ubližují. Obrana proti jejich útokům je vysvětlována rasismem. Kdyby se měřilo všem stejně, nikdy by nedocházelo k takovým excesům.

Tak jsem se musel „vyjádřit", protože mi jdou na nervy všechna ta rádoby řešení. Jedině je rozstěhovat po jednotlivcích po republice. Jednu „rodinu" v každé obci snesou a ti, tak zvaní nepřizpůsobiví, se snadněji uklidní a následně pochopí, že integrovat se mohou jen dodržováním zákonů. A také děti budou moci chodit do školy, a věřím, že ostatní školáci je mezi sebe přijmou, protož děti vidí svět dospělých jinak.

Ghetto není řešením, pokud nechceme jednat jako skuteční rasisté. Na druhou stranu je třeba připomenout s velkou omluvou slova mé babičky: „Čím víc se s hovnem mažem, tím víc smrdí"! A těm z druhé strany „barikády" vymezit kam smí, nebo je normálně zabásnout. Námitky, co policie může a nemůže, se mohou řešit, až bude situace k nezvládnutí.

Konečně by se mohlo přiznat, že „medicínka" páně Kocábova a Uhlova moc nefunguje.

P.S. Nejsem rasista, ale již mám plné zuby řečí o tom, jak Šluknovský výběžek vře.

Psáno pro blog idnes.cz. Publikováno se souhlasem autora.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…