Ivo Valenta: „Strašák“ covid opět na scéně? Tentokrát prý řádí v kanálech

14.07.2022 18:56 | Komentář

Už to tu dlouho nebylo. Vážná témata buď pominula, nebo se stala běžnou rutinou. A tak je zřejmě na čase znovu rozjet téma covid a vyvolat mezi lidmi mírnou paniku.

Ivo Valenta: „Strašák“ covid opět na scéně? Tentokrát prý řádí v kanálech
Foto: Synot
Popisek: Ivo Valenta, emeritní slovácký senátor

Samozřejmě je třeba, aby byli lidé obezřetní stejně, jako je tomu u jakékoliv jiné přenosné nemoci. To je ale předpokládám jasné všem, kteří jsou zodpovědní. Aby na nás ale opět několikrát denně z titulků článků křičela čísla denních přírůstků a znovu jsme stále dokola četli doporučení tentokrát již pro čtvrtou dávku očkování, to už mi připadá naprosto absurdní.

  • Ano, počet nakažených se zvýšil.
  • Dokonce i víme, že v populaci je lidí s infekcí mnohonásobně více, než je prokázáno testy. Ty už si totiž dnes dělá jen málokdo.

Jenže co je nejdůležitější?

  • V nemocnicích leží naprosté minimum osob s tímto virem.
  • Tato vlna tedy není nijak výrazně nebezpečná.

Covid tu s námi zkrátka bude a já věřím, že to pochopí zejména ti, kteří mají v rukou moc zlikvidovat naši ekonomiku. Žádná přehnaná opatření nejsou na místě. Zpráva o tom, že se covid vyskytuje v odpadních kanálech, mne proto nechává v naprostém klidu. Covid zcela evidentně na své síle výrazně ztratil – a o tom by titulky měly být primárně. Nebo jste jiného názoru?

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…