Jan Urbach: Paranoidní Clintonovci

31.10.2016 21:10

Kongresman za Demokratickou stranu Tim Ryan vyslovil v CNN předpoklad, že Moskva může být napojena na vyšetřování FBI v případu mailové korespondence Hillary Clintonové.

Jan Urbach: Paranoidní Clintonovci
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Clintonová

Šéf FBI James Comey v pátek oznámil obnovení vyšetřování Clintonové. Podle jeho slov byly objeveny její nové maily a je třeba zjistit, zda obsahovaly tajné informace. FBI dříve nepohnala Clintonovou k odpovědnosti za to, že jako ministryně zahraničí vedla korespondenci přes soukromý poštovní server. Kongresman Tim Ryan považuje za divné, že FBI nečekaně obnovila vyšetřování.

„Kde se vzaly tyto dopisy? Jak je dostala FBI? Nemáme nejmenší tušení, kde se berou tyto dokumenty," řekl. Své obavy vyslovil také bývalý vůdce Demokratické strany Howard Dean. Napsal na Twitteru, že se ředitel FBI James Comey „postavil na stranu" ruského prezidenta Vladimira Putina a „možná navždy zničil důvěru k FBI." Clintonovci dosud obviňovali ze spolupráce s Ruskem WikiLeaks, různé hackerské skupiny a nyní došli až k FBI.  Jednoznačně sází na vyvolání protiruské hysterie prostřednictvím šíření různých nesmyslných  konspiračních teorií.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

 

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…