Jan Žáček: Véčkaři jsou malé děti

06.04.2012 10:36

Komentář k půobení nejmenší vládní strany.

Jan Žáček: Véčkaři jsou malé děti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Soud s Vítem Bártou. Kateřina Klasnová podpořila svého manžela

Domnívám se, že členové dosud vládní pidistrany VV jsou převlečené malé děti. Pan Bárta si s chotí hrají pravidelně na pískovišti s bábovičkami a když jim do nich nějaký ošklivý člověk z ODS nebo TOP 09 kopne, hned se rozpláčou, metají hračkami a zuří a ječí. Protože to se nedělá, aby se Vítečkovi a Kačence rozkopávaly bábovičky.

A pak běží obě děti žalovat do školky dalším dětem, hlavně Ráďulkovi. Ráďulka má pochopení, protože od nich někdy dostane olízaný bonbon. Ale ta ošklivka, co se ani nejmenuje česky, ale divně - anglicky, protože je z divné rodiny, ta do nich teď pořád šťouchá a nechce se s nimi dát do holportu, aby mohli na dospělé házet kamínky a stříkat vodu společně. A dokonce se k ní přidávají i další hastrošáci.

Co s těmi zlobivými dětmi? Jednoduše řečeno, je nezbytné vzít Vítečka s Kačenkou, stáhnout jim kalhotky, přehnout přes koleno a pořádně jim nabančit.

Je jenom otázka, zda to pomůže? Zda si VV za čtrnáct dnů zase nevymyslí nějakou další pitomost, s níž budou otravovat naše skutečné politiky a především ty už naprosto vystresované občany? Je otázka, jak dlouho to ještě budou snášet politici kvůli svým korýtkům? A je otázka, kdy se definitivně naštvou občané. Zatím jenom prosí: Jděte už do háje! Odstupte! Ale pokud se naštvou, poženou všechny naše politiky svinským krokem.

Ano, může se to stát a myslím, že by se to stát mělo. Aby se tady přestalo mrhat prostředky státu na naprosto nesmyslné “boje proti korupci, ozdravování ekonomiky, zeštíhlování státu”. Všechny ty věci jsou správné, ale nemůže je provádět parta rozhádaných dětiček. Ani parta dospělých, kteří to všechno způsobili.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…