Jan Žáček: Za Dobeše kdo? Je mi to jedno

24.03.2012 9:07

Je mi úplně jedno, kdo bude ministrem školství v téhle zemi. Je mi úplně jedno, kdo bude ministrem čehokoliv v téhle zemi. Stejně mi je jedno, kdo bude ministerským předsedou. V této chvíli. Je to absolutně jedno.

Jan Žáček: Za Dobeše kdo? Je mi to jedno
Foto: Hans Štembera
Popisek: Exministr Josef Dobeš ve své kanceláři

Taky kašlu na to, která z vládních nebo dalších parlamentních stran tady bude dál vládnout. Všechno jsou to pitomé, levičácké partaje, které vedou zemi do záhuby. Do zajetí bolševismu.

Uvědomuji si, že mám “demokratickou” volbu zvolit v příštích volbách nějakou levicovou partaj. Ale já fakt nechci volit levičáky, kteří budou dál rozkrádat tuhle zemi. Kteří budou dál okrádat občany téhle země. Já nechci volit ty, kteří o sobě pouze tvrdí, že jsou pravicově orientovaní, jako Kalousek, Nečas, Schwarzenberg...

My si opravdu v této zemi nejsme schopni uvědomit, co je to pravice a co je to levice? Rozdíly mezi tím? Musíme dál lhát? My si opravdu pořád musíme na tu demokracii jen hrát? Kdo platí tuhle parodii na demokracii a na kapitalismus? Komu stojí za to mystifikovat naše občany? Probuďme se a řekněme si, zda chceme levičáky, levičáky nebo levičáky? Nebo zda chceme normální demokratické zřízení kapitalistické společnosti, které povede zemi k prosperitě?

Ale také, že to bude zřízení, které levičáky z ODS, TOP 09, VV, ČSSD a KSČM odvede tam, kam si zaslouží být vedeni. Tedy do vězení nebo do ústavu pro
duševně choré.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Kdo suspenduje novináře?

15:22 Ladislav Jakl: Kdo suspenduje novináře?

Michal Šimečka, předseda extremistické strany Progresívne Slovensko, vyrukoval s heslem „Urobíme vše…