Jaroslav Kratochvíl: Skutečně nám nic nehrozí?

01.12.2015 18:57

Bývalo dobrým zvykem, že se v předvánoční době lidé scházeli na veřejných prostranstvích. Na náměstích se sešli známí, přátelé a společně se bavili a alespoň na chvíli zapomněli na uspěchanou dobu. Bývalo také dobrým zvykem, při této příležitosti, rozsvítit vánoční strom.

Jaroslav Kratochvíl: Skutečně nám nic nehrozí?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vánoční strom na Staroměstském náměstí v Praze

Na staroměstském náměstí se také, jako každý rok, rozsvítil vánoční strom. Letos ale tajně, potichu a hlavně nenápadně. Co kdyby? Začne to tajným rozsvícením stromu, přestaneme navštěvovat divadla, nebudeme chodit na fotbal, přestaneme jezdit metrem a na noc budeme zatemňovat okna. 

Z prohlášení  ministerského předsedy nám momentálně žádné nebezpečí nehrozí. Pro teroristy jsme jenom tranzitní zemí, tak čeho se vlastně bojíme.  Pane předsedo, my tu ale nechceme žít jenom momentálně, my chceme, aby se tu cítili bezpečně i naše děti a vnuci.

Je nejvyšší čas, aby  nás vládní činitelé přestali ohlupovat a aby  se vší razantností a bez ohledu na to, že se to nebude líbit paní  Merkelové a panu Junkerovi, se k přijímání  uprchlíků  postavili zamítavě a v žádném případě nepřistoupili na přerozdělování podle nařízených kvót. Není možné, aby při svém rozhodování přehlíželi názor 80% občanů, kteří si tyto uprchlíky na našem území nepřejí.

Tito uprchlíci se nikdy evropské civilizaci nepřizpůsobí  ( oni ani nebudou chtít) a za deset let  ti malí běženci dorostou, nebudou mít uplatnění, budou se radikalizovat a stanou se z nich  potencionální atentátníci.

Jsou to skutečnosti, které jsou již ve světě prověřené a není třeba o nich pochybovat.

Evropa se musí proti islamizaci spojit a společně co nejrychleji této hrozbě zabránit.

K této iniciativě by se měli připojit i ochránci uprchlíků tzv. „ Sluníčkáři“. Jejich názor, že bez rozdílu musíme každému běženci pomáhat, je zcela mylný.  Mezi uprchlíky převažují mladí muži a jejich povinností by bylo agresorovi měl vzít se se zbraní v ruce postavit a ne utéci.

Pan (ne)ministr Dienstbier by se s ochránkyní práv paní Šabatovou měl vzít za ruku a měli by jít v průvodu všech, kteří nemají rádi vlast a všemi prostředky se jí snaží zničit. Doporučoval bych jim dojít hodně daleko, až tam, kde platí právo šaria, aby na vlastní kůži poznali, co to znamená, se tímto právem řídit.

Následovat by je měl pan Halík s paní Fišerovou. V jejich stopách by se měl vydat i ministr Pelikán. Protože je mladý a silný jako 90% utečenců, mohl by za sebou na saních vláčet i pana Schwarzenberga. Mohl bych pokračovat, ale každý si do seznamu přidejte toho svého.

Paní Merkelová s její výzvou „My to zvládneme“ a otevřenou náručí všem uprchlíkům, dostává Evropu do doby před druhou světovou válkou. Tehdy také jeden šílenec, kterému zprvu nebyla věnována patřičná pozornost a kterému se hned na začátku neudělala přítrž,  přivedl Evropu k totální devastaci. Je to snad cíl i paní Merkelové a pana Junkerse?

Doufám, že nebude dlouho trvat a Merkelová s Junkersem se budou muset ze svých činů zodpovídat.

Až budeme naším potomkům muset vysvětlovat, proč jsme i těmto šílencům neudělali hned na začátku přítrž, mějme alespoň čisté svědomí.

Jaroslav Kratochvíl
starosta  Hostivice

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Petr Pavel znovu ukázal, že jeho prezidentování je pro naši zemi nebezpečné

14:56 Ivo Strejček: Petr Pavel znovu ukázal, že jeho prezidentování je pro naši zemi nebezpečné

Prezident Petr Pavel o sobě v minulých dnech dal vědět. Nemám na mysli jeho jakousi nehodu na motorc…