Jiří Vyvadil: Děkujeme za obnovu StB, pane Hamáčku

06.11.2019 18:05

Těch třicet let byla nuda. Možná ještě tak v první dekádě po roce 1989 někoho zajímalo, zda někdo spolupracoval s StB, ale později šlo o profláknutou kýčovou otázku.

Jiří Vyvadil: Děkujeme za obnovu StB, pane Hamáčku
Foto: hns
Popisek: Jiří Vyvadil v půlnočním rozhovoru

Vezměte si takového Babiše. Kalousek, Bělobrádek, chvilkaři atd mohou horem dolem opakovat, že je Babiš estébákem, ale jeho hnutí ANO jen nabírá na síle, zatímco největší komunistobijci, rusofobové či bojovníci proti estébákům - jako jsou TOP 09, KDU-ČSL či STAN - trvale oscilují pod 5% potřebných ke zvolení do Sněmovny…

Je to bída s nouzí a to se naše pravice tak snaží…

Třicet let od 17. listopadu 1989 je společnost unuděná. Hesla o třiceti letech svobody zrovna moc netáhnou. A lidé ztratili elán…

Boj proti minulým nepřátelům už fakt nikoho nebaví a je to podobné jako před rokem 1989, kdy lidé měli pro bývalé třídní nepřátelé sympatické porozumění.

A právě v takových obtížných chvílích se ukázalo, že v torně ministra vnitra Jana Hamáčka, člena Aspen Institute, je schována maršálská hůl.

Je třeba dodat společnosti novou iniciativu a rozhýbat stojaté vody.

Jan Hamáček, díky svému vyškolení ve zmíněném Aspen Insitutu ihned pozná, kdo čte ruské dezinformační weby a tak nedávno zaútočil na poslankyni Trikolóry, které odmítla institut strpění cizince, na území České republiky, i když se dopustil závažného, třebas i násilného trestného činu. Samozřejmě, že je to klasická putinovština. My na tuhle proruskou propagandu neskočíme.

Musíme plnit a přeplňovat plán strpěných cizinců, i kdyby   vraždili o sto šest.

Ale ruku na srdce. Hamáček se snažil, ale přesto to ještě nerozproudilo všeobecnou diskuzi…

A konečně s tím přišel. Máme tady BIS i další tajné služby. V podstatě nic nedělají. Snad jen Koudelka v pravidelných ročních intervalech prohlásí, že opět rozprášil ruskou agenturní síť. Problém ovšem je v tom, že mu zase nikdo nevěří. Nikdo nebyl stíhán pro vyzvědačství, nikdo nebyl vyhoštěn. Nuda. Na týden možná zaujmou společnost jeho výlety do našeho dějepisu, kde tvrdí, že je nebezpečně rusofilní. Jak to, že naši obrozenci již v té době nepodporovali americký boj proti Indiánům a v té době ještě zaostalých černochů.

Ale Jan Hamáček na to přišel.

Z nudy a nicnedělání odposlouchávají tajné služby a zejména BIS, která má know-how CIA, tisíce a desetitisíce záškodníků, kteří jsou kritičtí k EU, pochybují o humanitě humanitárního bombardování Jugoslávie, drze vytýkají NATO a USA vojenské útoky v Iráku, Libyi či Sýrii.

To přece nemůžeme nechat jenom tak.

Kdo takto smýšlí a nevyznává naše hodnoty,  je nepřítel. To asi každý rozumný člověk chápe. Ale my přece na ně máme. Od rána do večera, bez jakéhokoliv zmocnění a souhlasu soudce natáčíme odposlechy a ihned bychom mohli podat trestní stíhání na tisíce vlastizrádců.

Myšlenka, že jakýkoliv odposlech tajných služeb může být uplatněn proti komukoliv v trestním řízení je geniální.

Vraťme se  ke zkušenostem StB obohacených o současnou moderní techniku, skvělé výslechové  metody waterboardingu nejdokonalejší a nejtvrdší světové tajné služby CIA.

Vždyť to vidíme v amerických filmech…Míchají se tam pracovníci FBI a potom se náhle v prvotřídním obleku objeví zvláštní agent CIA, všem sklapnou čelisti a věc je pod vedením CIA vyřešena.

Bez práva, bez procesních náležitostí, často i bez soudu…

No bude to skvělá oslava svobody a demokracie k 17. listopadu.

To by bylo, abychom neodstartovali nová  50. léta.

Je to nová naděje…

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…