Jiří Vyvadil: Vzkaz pro koučku premiéra Sobotky PhDr. Bělu Hejnou

16.12.2016 16:17

Má-li koučing znamenat za každé situace se ovládnout a vystřelit jen tehdy, kdy k tomu dostane pokyn od kouče, tak Slávek plní úkoly dobře…

Jiří Vyvadil: Vzkaz pro koučku premiéra Sobotky PhDr. Bělu Hejnou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Milá Bělo, rád vzpomínám na dobu našeho společného působení v Československé straně socialistické, kde já jsem byl předsedou a ty v nějaké fázi, předsedkyní české zemské organizace.

Jsi chytrá holka, následně jsi to vzala chvilku i přes ODS a vcelku logicky zakotvila v ČSSD.

Jednou jsi mi řekla, že budeš koučovat Bohuslava Sobotku. V tom neutrálním slova smyslu Ti musím gratulovat. Má-li koučing znamenat za každé situace se ovládnout a vystřelit jen tehdy, kdy k tomu dostane pokyn od kouče, tak Slávek plní úkoly dobře…

Jeho mrtvolné a neemotivní komentování většiny zpráv působilo pro pravdoláskařské novináře, kteří v něm vidí poslední záchranu svých představ, postojů, ale i teplých míst dobře.

Se skřípěním zubů se asi mnozí rozhodli, že nemohou volit zároveň Kalouska a zároveň Sobotku, a začali preferovat Sobotku. Jenomže jsou nevýznamní. Z hledisku vlivu na voliče. U nás, v USA, všude…

Řešení pro Sobotku by bylo, kdybys ho donutila, aby konečně začal mluvit, jak to cítí lidé. Vím, že to je určitě nemožné a tu jeho neschopnost jsi zřejmě způsobila i Ty.

Zkus mu alespoň vysvětlit, že omílání sociálních slibů už v situaci prakticky nulové nezaměstnanosti, či nezaměstnanosti, která již ani nemůže klesnout, nikoho nezajímá. 

Lidé v Česku se rozhodují podle postoje k EU, postoje k NATO, postoje k sankcím vůči Rusku, ke kategorickému zamítnutí migrace jednou provždy (to není rasismus Bělo: kdyby Římané zabránili vpádu barbarům germánského primitivního původu, třeba by přežili, možná o několik století déle).

Včera Slávek řekl prostou větu, která možná vypadá neškodně:

Evropská unie a Spojené státy by měly v otázce sankcí vůči Rusku postupovat společně…

Větší idiocii snad nebylo možné slyšet…

Fakt nevím, za co je premiér České republiky placen?

Ví vůbec, co se ve světě děje?

Každý chápe, že Donald Trump zvolil  jako budoucího rozhodujícího mezinárodního partnera Vladimíra Putina, budoucí jeho státní tajemník (ministr zahraničí)  je nositelem Řádu přátelství mezi národy, přítelem Vladimíra Putina a stoupencem rozvoje v oblasti energetiky, budoucí poradce pro otázky národní bezpečnosti je přítelem Vladimíra Putina a často jej navštěvoval. A Slávek jako idiot podporuje prodloužení sankcí, když i Juncker tvrdí, že je to absurdní.

Ale pojďme dál, ať bude zvolen za francouzského prezidenta Francois Villon nebo Marine Le Pen, jsou kategoricky pro Putina…

De Wilders možná nevytvoří v Holandsku vládu, ale tyto idiotštiny jsou vodou na jeho mlýn a může být první. A díky tomu poslední soudu proti němu mu to i plně přeji.

A Itálie? Ať to tam dopadne jak dopadne, bude jednoznačně proputinovská.

Bělo, ČSSD samozřejmě nemůže zvítězit, ale ať ji Sobotka nezesměšňuje tak sice neutrálními, ale ve skutečnosti tupými názory.

A Chovanec ať zaleze někam do kanálu, protože Trump je mnohem více kritický vůči bývalé politice USA, než já coby tzv. guru Přátel Ruska. Bude stíhat jeho stoupence???

A poslední radu, Bělo a zadarmo:

Víš proč Babiš vítězí? On jen stručně lidsky a jaksi mimoděk komentuje ty hnusné mezinárodně ideologické otázky, tak jak je momentálně cítí… Někdy mlčí a jindy cosi kritické utrousí tu vůči NATO, tu vůči EU, tu vůči migrantům, tu vůči Merkelové a jindy je naopak relativně neutrální ve vztahu k Rusku.

A tím se už blížím k závěru, Běluško:

Bohuslav Sobotka bude na březnovém sjezdu téměř manifestačně zvolen předsedou ČSSD a hlavní cenzor ČR Milan Chovanec bude zvolen 1, místopředsedou…

ČSSD logicky ve vládě nebude, protože by byl Babiš idiot, kdyby ji tam vzal.

Pokud se ztopoří KSČM, zdá se být jedinou možnou vládní alternativou.

P.S. Založ si to. Postupně Ti až do voleb tyto vzkazy budu zasílat.

A Slávkovi je předávej…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…