Josef Provazník: Až se nás jednou naše děti či vnuci zeptají...

28.05.2017 16:17

Jsem rád, že to mají evropské politické "elity" v paži. Do západoevropských zemí se vrací stovky bývalých bojovníků Islámského státu. Mnozí z nich si následně cestují na dovču do Sýrie nebo Libye a podobných fajnových letovisek. Sem a tam a tam a sem.

Josef Provazník: Až se nás jednou naše děti či vnuci zeptají...
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: terorista - ilustrační foto.

Občas se dojedou podívat i do Prahy, kde jsou tak pěkný holky a levný pivko. Německý ministr financí říká, že muslimové jsou tolerantní a křesťané by se od nich mohli učit. V Německu svobodně žije asi 8000 salafistů, kteří chtějí vytvořit chalífát.

Juncker pravil, že hranice jsou nejhorším vynálezem lidstva a společně se svými kolegy kárá Maďarsko za ochranu svých hranic i vnějších hranic EU. Židé utíkají z Francie i dalších zemí před muslimy. Tam i v dalších zemích mezitím dál vyrůstají nové mešity.

V evropských metropolích vznikají no go zóny a z Rakouska a Německa chodí nejméně dvakrát týdně zprávy o znásilnění žen a dívek "syrskými inženýry a lékaři". "Bystré" zpravodajské služby potom všechno bedlivě monitorují a politici vyjadřují lítost a šok.

Papež blábolí o Evropě jako o neplodné ženě, kterou oplodní hodní muslimští klucí. Líní a negramotní migranti jsou potom podle mnoha "expertů" spásou pro naši ekonomiku. No a Brusel si bude dál trvat na uprchlických kvótách a všem odpůrcům vyhrožovat.

Jsem moc zvědavý, co na tohle jednou řeknou naši potomci. "Dědo, proč si s tím nic nedělal? Jak ses na to mohl jen tak koukat?" "No...víš...já...já....já jsem o tom jako psal články a komentáře, mudroval v hospodě, uváženě volil a tak vůbec...Co jsem mohl dělat víc?"

Vyšlo na eportal.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…