Kateřina Amiourová: Novinka - do hry TTIP a Co. vstupuje ISDS

03.01.2015 21:47

S Novým rokem nepříjemné překvapení. Pusťte si video. K samotným mezinárodním dohodám TTIP, CETA, a dalším: s tímto - rozuměj ISDS (Investor-State Dispute Settlement) v chodu by mohl nastat bankrot státu a patrně i celé EU velmi rychle.

Kateřina Amiourová: Novinka - do hry TTIP a Co. vstupuje ISDS
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Je to velmi nepříjemné, protože nikdo se neumíme připravit na to, co by bylo potom, Velký binec, především, s tím chodívá ruku v ruce totální bezpráví. Nejde o nic menšího, než že koncerny si budou samy rozhodovat, u jakého arbitrážního soudu vás budou připravovat o vaše práva. Arbitrážní soud podle volby totiž bude mít moc větší než Ústavní soud vašeho státu. Právo tím přechází do soukromých rukou - je privatizováno, a nejde o malé otázky, jde zejména o vaše zdraví a vaše daně, o vaše životy. Od dob prvního návrhu privatizace vodních zdrojů nebylo ještě další takové surovosti. /tedy - pomineme-li GMO, chemtrails a HAARP,/ Občané, jak moc věříte svým politikům, že nebudou hrát s koncerny proti vám i státu?

Nejprve malá připomínka, jak to bylo s vodou - a připomínám, že vodné a stočné se od nového roku zvyšuje v podstatě všude v republice. http://www.novinky.cz/ekonomika/357002-kubik-vody-stoji-nekde-40-korun-jinde-az-160.html:  

Blog o TTIP a dalších smlouvách na obzoru  - projednávaných EK A chystaných pro celou EU: http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/tomase-fiala-k-transatlanticke-obchodni-investicni-dohode-ttip + TISA, TPP, CETA, TIPA.(A také:http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/USA-zahlti-Evropu-svinstvem-a-udelaji-z-nas-otroky-Bohati-zbohatnou-chudi-zchudnou-Cucaji-si-cisla-z-prstu-Hovori-politik-Roberta-Fica-351247)  Tohle je ale opravdu zlé, určitě si následující video pusťte, ať se seznámíte se všemi vydikundacemi tohoto investor-state dispute settlement: . https://www.youtube.com/watch?v=8EoAPmLAwtg

Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Muž v ženském těle

9:44 Zdeněk Jemelík: Muž v ženském těle

Ústavní soud vyvolat velký rozruch vyjádřením, že pro povolení změny pohlaví není nutná kastrace. Zá…