Kverulant: Hochštaplerský trik billboardářů odhalen

19.02.2018 13:30

Nedávno se na nelegálních dálničních billboardech objevily místo vlajky nápisy Prodejní automat pomoc řidičům. Na základě upozornění motoristického časopisu Svět motorů Kverulant vyfotil zadní stranu billboardů a zjistil, že skrývá mincovní automat s označením Prodejní automat první pomoci.

Kverulant: Hochštaplerský trik billboardářů odhalen
Foto: pixabay.com
Popisek: Billboard - ilustrační foto

Již téměř před půl rokem měli majitelé odstranit z dálnic a silnic I. třídy všechny billboardy. Zmizet nemusí jen ty reklamní cedule, které v maximální vzdálenosti 200 m upozorňují na benzinové pumpy, motoresty a podobná zařízení. Billboardáři takové „provozovny“ vyrobili - na zadní stranu billboardů umístili mincovní automat s označením Prodejní automat první pomoci.

Kverulant nemohl ověřit, zda se v útrobách automatu vůbec něco skrývá. Štěrbina na dvacetikorunu je umístěna více než tři metry vysoko. I z toho je evidentní, že se jedná o další hochštaplerský pokus billboardářů obejít zákon.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…