Lukáš Lhoťan: Vláda dovezla sexuálního násilníka z Afganistanu a u soudu ho hájí právnička kmotrů z ODS

15.12.2016 21:01

Až Vaší ženu, dceru či matku přepadne a bude osahávat muslimský uprchlík, tak buďte v klidu, protože je to jen problém v komunikaci. Aspoň takhle to vyplývá z obhajoby muže, který sexuálně napadl zdravotní sestřičku na Bulovce.

Lukáš Lhoťan: Vláda dovezla sexuálního násilníka z Afganistanu a u soudu ho hájí právnička kmotrů z ODS
Foto: Archiv Lukáše Lhoťana
Popisek: Lukáš Lhoťan

Nejprve úvodem k případu několik faktů:

30. října v noci afgánský azylant napadl zdravotní sestřičku v nemocnici na Bulovce, napadení mělo sexuální podtext a z popisu celého incidentu policie vyhodnotila, že se jednalo o pokus o znásilnění. Azylant byl dovezen vládou ČR v rámci programu přesídlení rodin afgánských spolupracovníku českých vojáku. Podle vyjádření vedení nemocnice se Afgánec pokusil násilím vtáhnout na pokoj, kde by byli sami.

Mi osobně bylo již na počátku celého případu divné, že informace o původu sexuálního útočníka a podrobnosti k jeho případu se dostávaly ze začátku na veřejnost z anonymních zdrojů. Mám z toho dojem, jako by někdo neměl zájem o to, aby lidé věděli co se stalo a naopak někdo další chtěl tuto cenzuru prolomit a poukázat na pravdu o celém incidentu. Takhle bez znalostí podrobnosti by si totiž nikdo ani nevšiml mladého Afgánce a jeho sexuálního útoku.

Podle informací medií tento Afgánec není ani uprchlíkem, ale asi ani azylantem. Protože mu české úřady daly trvaly pobyt za to, jak věrně sloužil jeho otec české armádě. Si tak říkám, že když česká armáda dováží z Afganistanu takové lidi, kteří napadají naše ženy, tak pak taková armáda je nám na nic ...

Seznam.cz ovšem přišel s touto informací:

Obhajoba devatenáctiletého Afghánce, kterému hrozí až pět let za mřížemi, podle informací Seznamu popírá, že šlo o sexuální útok. Hovoří o „jazykové bariéře" a špatném porozumění cizincovým gestům.

Co jiného se také asi dalo čekat, že? Těžko se přizná, co bylo jeho skutečným cílem, kterému se zdravotnice ubránila. Ovšem samotný Seznam.cz o incidentu vydal článek: Místo úcty zatracení: Odměna za pomoc Česku se změnila v rodinnou tragédii.

Autor tohoto článku celý případ popisuje tak, že vlastně se nic nestalo a zdravotnice by měla mlčet, protože otec sexuálního násilníka je zasloužilý spolupracovník české armády. Prostě od redaktora Seznamu to je morální svinstvo a emoční žumpa.

Samotná sestřička na toto omlouvání afgánského sexuálního násilníka napsala:

„V prvé řadě měl milý pán vysvětlit svému synovi, jak se má v naší zemi chovat, hlavně k ženám. To, že on má obavu o svou rodinu, mě vůbec nedojímá, jelikož to, čím si procházím já, je daleko horší. (...) Vezměte si tuto rodinu k sobě domů, chovejte se k nim slušně, s úsměvem, starejte se o jejich děti... Možná se vám ‚odmění‘ jako mně. Přeji vám takové ‚klidné‘ noci jako mám já...“Redakci Seznamu z telefonického hovoru pak vyplynulo, že napadená zdravotnice stále trpí následky říjnového incidentu.

A teď zlatý hřeb celého případu! Víte kdo afgánského sexuálního násilníka hájí?

Mladého cizince zastupuje před českou justicí advokátka Karolína Babáková, známá coby obhájkyně lobbisty Ivo Rittiga nebo uprchlíka Radovana Krejčíře, píše Seznam.cz

Tak mi řekněte, kde prosím vzal mladý Afgánec bez prostředku tolik peněz, aby ho hájila známa advokátka předních českých zločinců a mafiánu?! No samozřejmě, že mu advokátku přidělil český stát (tj. ex offo). Stejný stát, který ho dovezl k nám. No nic, takže opět budeme ze svých daní platit dovoz a obhajobu lidi, kteří jsou pro nás hrozbou ....

A o co jde obhájcům afgánského útočníka? O tom píši Parlamentní listy jasně:Obhajoba se bude za každou cenu snažit přesvědčit soud, že nešlo o pokus o znásilnění, ale jen o jazykové nedorozumění a mladého Afghánce navrhne buďto osvobodit nebo hrát o co nejmenší, pokud možno jen podmíněný trest. Tím by se totiž snížilo riziko vyhoštění, které české soudy u tak závažných zločinů a v případě cizinců dávají prakticky automaticky.

PL zároveň poukázaly na podivné propuštění afgánského útočníka ještě před soudním procesem: kriminalista J.V., sloužící na jednom z místních oddělení na severním okraji Prahy. Jak dodal, být na místě Afghánce Čech nebo třeba Ukrajinec, vyjde z kriminálu teprve rovnou před soud.

Obávám se, že celý případ opět ukazuje, že se člověk v multikulturní společnosti nemůže cítit vůbec bezpečně, ukazuje to také, že české úřady moc nehledí na bezpečí naších obyvatel a nedivil bych se, kdyby si takhle jednou přivezli i nějakého skutečného islámského teroristu, který bude jen zrovna hrát hodného chlapce ...

Teď víc než kdykoliv jindy bude potřeba celou kauzu pozorně sledovat a nedovolit možným pokusům ze strany českých úřadů celou věc zamést pod koberec. Protože včera se pokusili znásilnit zdravotnici v nemocnici na Bulovce a zítra může stejnému násilí ze strany afgánských příchozích čelit jakákoliv jiná žena. protože dokud si tito příchozí neuvědomí, že v České republice je žena svébytný a svobodný člověk, tak se k ženám budou chovat tak, jak jsou v Afganistanu zvyklí - jako ke kořisti, majetku a stvoření horšímu jak zvíře. Zprávy o skoro každodenních sexuálních útocích afgánských uprchlíku na německé ženy jsou toho smutným důkazem ...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…