Michael Rada: V tichosti, pro lid

05.11.2016 9:34

V rámci utichající, či ještě nerozběhnuté hysterie týkající se EET, novináři i političtí soupeři zcela ignorují krok, který nejchudší z Čechů připravil pro občany republiky. Po sjednocení systémů nákupu, jen z ověřených zdrojů mocného Agrofertu, se sjednotí i jídelní lístky všech vývařoven v republice.

Michael Rada: V tichosti, pro lid
Foto: Archiv Michaela Rady
Popisek: Michael Rada

Ačkoli prvotní myšlenkou bylo sjednocení s nejmenovanou francouzskou michelinskou restaurací, mající s Českou republikou společného vlastníka, vyhrála myšlenka druhá. Jednotícím prvkem, bude místo politikům nejbližší, tedy jejich vlastní restaurace, restaurace sněmovní.

Myšlenka jednotných cen není nová a mnozí z politiků ji pamatují z doby, kdy ještě nosili kabát jiné barvy.

Na rozdíl od vymožeností moderní doby, se tak vrátíme do starých dobrých časů, na které mnozí v podhradí i na hradě, tak rádi vzpomínají. Bude to příjemnější i pro soudruhy ze spřátelé Číny, kteří pravidelně ukazují, jak sladké umí dávat lízátka, a jak rychle je mohou po získání návyku odebrat, jako formu účinného trestu za neposlušnost.

Abychom se dostali k věci, podívejme se, jak vypadá účtenka, která brzy bude mít shodnou tvář a věřím, že i ceny i ve Vaší oblíbené restauraci.

Nebude to příjemné zpestření neustále předražovaných jídel v restauracích, kde si majitelé snad myslí, že jsou Češi zloději, nebo politici, kde jinak by na tak drahá jídla brali.

Jsem rád, že mohu být prvním, kdo tuto dobrou zprávu národu přinese.

Vím, že se její původce nerad chlubí, a proto to nechal na mé maličkosti.

Věřím, že bude mít stejně dobrý pocit jako policista, který mne při příjezdu na elektrické jednokolce do čtyřhvězdičkového hotelu v Ostravě nejen legitimoval a vyptával se, co tam chci a budu dělat, ale nechal mne mu i ukázat obsah mých zavazadel, včetně neceséru na toaletní potřeby, zda-li tam nemám bombu.

Ve stejném místě se totiž konal jakýsi sjezd politických špiček, z nichž jsem měl možnost vidět jen modré majáčky jejich limuzín.

Ale zpátky ke změnám ve stravování mnoha Čechů, věřím, že budou-li ceny stanoveny stejně jako ve sněmovní občerstvovně, jsem přesvědčen, že pomalu se vylidňující se restaurační zařízení, výrazně pociťující odliv kuřáků, se zase začnou zaplňovat a mám až ten pocit, že se v nich budou muset dělat rezervace, ale věřím, že i s tím si EET, ci jeho nasdstavba EETE poradí

Na závěr tedy ještě vybrané položky z jídelního lístku, tak abyste měli proč říkat, to je ale dobrý král, pardon Prezident.

A v úplném závěru ještě zkušenosti, ze vzorové restaurace, z roku 2013.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.