Miroslav Josef Bezecný: Pomůžeme okupantům?

06.02.2022 11:17 | Komentář

Různí příživníci na lidském neštěstí stále připomínají okupaci v roce 1968. Ale zapomínají na jednu důležitou věc.

Miroslav Josef Bezecný: Pomůžeme okupantům?
Foto: Repro Youtube
Popisek: Praha 21.8.1968

V roce 1968 byla součástí Sovětského svazu i Ukrajina. Tedy v roce 1968 byli vojáci - okupanti - nejen Rusové, ale i Ukrajinci. Nemohou říkat, že by byla Ukrajina okupována Rusy, když byl jeden čas nejvyšší představitel SSSR, Chruščov, Ukrajinec. Dnes tedy naše vláda chce "pomoci" Ukrajině - okupantům. A to nejen vojáky, ale i materiální pomocí.

Takže na pomoc českým lidem v nouzi nejsou peníze, ale na "pomoc" okupantům jsou? Co za tím vězí? Chce opět naše vláda zatáhnout Čechy do nesmyslného válečného dobrodružství? Kolik to bude daňové poplatníky stát peněz? A nemělo by na to být uspořádáno referendum? Alespoň nám to bylo po devětaosmdesátém slibováno.

Neměli bychom v tomto případě zachovat neutralitu? A nechat okupanty, ať se perou s okupanty? A není rozhodnutí o "pomoci" okupantům vlastizrada?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla