Miroslav Josef Bezecný: Třetí

01.11.2021 18:58 | Komentář

Třetí dávka očkování? Jak jsem již publikoval, měl jsem a mám stále zdravotní problémy po očkování. Již od června - po druh dávce. V současné době se to již trochu "zlepšuje".

Miroslav Josef Bezecný: Třetí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Očkování proti koronaviru, ilustrační foto

Ale jestliže mají někteří epidemiologové a virolové pravdu, že po půl roce se ztrácí imunita z očkování, a je nutné dostat třetí dávku!? 

Anketa

Souhlasíte s tím, že hospodský musí od 1. listopadu kontrolovat bezinfekčnost?

hlasovalo: 42752 lidí
S hrůzou si představuji, jaké strašné zdravotní problémy po dávce budu zase mít. Jsme pokusní králíci farmaceutických firem? Proč ne. Ale nikdo nás před očkováním neupozornil, jaké strašné zdravotní problémy můžeme mít. Ani to, že po očkování můžeme i zemřít. A tak se naskýtá otázka. Neměly by - pokusné dávky očkování - dávat farmaceutické firmy zadarmo? A neměli by naopak farmaceutické firmy nám "pokusným králíkům" platit? Jestliže na nás dělají pokusy? Kolik miliard již firmy na covidu "vydělaly"?! Musím znovu zdůraznit, že nejsem proti očkování. Ale musí to být bezpečná kvalitní vakcína. Moje sestřenice Johana (byla nejmladší z nás) měla po první dávce obrovské zdravotní potíže. A po druhé dávce upadla do kómatu. 16. září měla Johana pohřeb...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…