Miroslav Macek: Jde o prachy

28.05.2021 17:57 | Glosa

Páteční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Jde o prachy
Foto: Archiv PL
Popisek: Miroslav Macek

Redakce Seznam Zpráv se snažila získat reakci ministerstva zdravotnictví, proč nadále pokračuje ve vydávání mimořádných opatření obsahujících pasáže, u kterých si je vědomo, jak ze soudních rozsudků, tak i z interních upozornění, že představují obcházení zákona.
Mluvčí Jana Schillerová pouze reagovala, že se Ministerstvo zdravotnictví momentálně s rozsudkem Nejvyššího správního soudu seznamuje a „přijme opatření v souladu se zákonem“.
Tolik zpráva. Ovšem, proč by to ten který ministr zdravotnictví se svojí juntou nedělal, když si je vědom toho, že v Česku mu za nezákonné jednání žádný postih nehrozí, neboť ten se uplatňuje jen vůči chámům a ne pánům?

***

Rychle přibývá vědeckých zjištění, že imunita vyvolaná koronavirovou infekcí i očkováním bude dlouhodobá. Pak je ovšem nutné si klást otázku, proč se očkují i lidé, kteří infekci prokazatelně prodělali. Odpověď je ovšem nasnadě: jde o prachy.

***

Kvůli práci z domova a zavřeným sportovištím omezili svoji fyzickou aktivitu, přibylo i stresových situací. Minimální pohyb spolu se stresem vedly k návykům, jež přispívají k nadváze, obezitě, nebo naopak k nadměrnému hubnutí. V důsledku toho pak hrozí v budoucnu nárůst civilizačních chorob a pokles střední délky života.
Tolik zpráva. Připočteme-li k tomu ovšem větší množství úmrtí na následky zanedbané lékařské péče, sebevražd a dalších druhotných příčin, budou tyto ztráty vyšší, než které by způsobil sám covid bez zavedení drastických omezení, jen s ochranou nejzranitelnějších.
Což tvrdím od počátku covidové hysterie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.