Miroslav Macek: Kolik bylo očkovaných proti covidu a kolik ne?

22.12.2022 10:02 | Glosa

Čtvrteční glosy Miroslava Macka.

Miroslav Macek: Kolik bylo očkovaných proti covidu a kolik ne?
Foto: Archiv PL
Popisek: Miroslav Macek

Nemocných v Česku prudce přibývá. Aktuálně je zhruba 2,3 procenta lidí nakažených některým z respiračních virů. Testy odhalují, že kromě covidu a RS virů řádí netypicky chřipka A i B.
Dodávám:
Prosím všechny kolegy lékaře, aby si udělali statistiku, kolik z nakažených, kteří projdou jejich ordinacemi, bylo očkovaných proti covidu a kolik ne.

***

Spojené státy „ani zítra, ani příští měsíc, ani příští rok“ nevyšlou americké vojáky na Ukrajinu, aby se zúčastnili bojů.
„Namísto toho posíláme Ukrajině vojenskou techniku a pokročilé zbraně v hodnotě miliard a miliard dolarů,“ řekl mluvčí Bílého domu.
Existuje opravdu ještě někdo, kdo pochybuje o tom, že na Ukrajině probíhá americko - ruská proxy válka do posledního Ukrajince?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…