Miroslav Macek: To nevymyslíte!

15.12.2021 12:41 | Glosa

Středeční glosy Miroslava Macka.

Miroslav Macek: To nevymyslíte!
Foto: Archiv PL
Popisek: Miroslav Macek

To nevymyslíte!
Na trhu s energiemi skončil další dodavatel elektřiny a plynu, společnost Microenergy, jejímž zákazníkem byl též Energetický regulační úřad (ERÚ). Jak vidno, vykonává svoji práci skvěle!

***

Nový ministr zdravotnictví Vlastimil Válek v prosinci 2020:
„Očkování je nepovinné. Kdyby bylo povinné, budu první, který se tady připoutá od pasu nahoru nahý před tady tu sněmovnu, a nepustím sem ministra.“

***

Politici republikánů i demokratů a jejich rodinní příslušníci investovali v době pandemie do akcií farmaceutických firem vyrábějících vakcíny, testy a léky proti covidu, které zároveň dostávaly podporu od státu.
Inu, to je ale překvapení! Očkovat! Testovat! Všichni a mnohokrát a prachy se jen pohrnou, naivové!

***

„Experti“ amerického FEDu tak dlouho zdůrazňovali, že inflace je dočasná, až činí 7 % a titíž „experti“ bijí na poplach.

***

Určitě si poslechněte! ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…