Miroslav Sládek: Turecký prezident je zřejmě obyčejný vyděrač, jak jinak!

14.02.2016 11:09

Turecký prezident, podporující příliv přivandrovalců, vydírá Evropu. Něco takového přeci v Evropě nechceme. Okamžitě zrušit rozhovory o přistoupení Turecka do EU.

Miroslav Sládek: Turecký prezident je zřejmě obyčejný vyděrač, jak jinak!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Médii předkládaní muslimové jsou buď nájezdníci porušující naše zákony, teroristé nebo vyděrači.

Rozhodně ne ubožáci prchající před válkou, jak se nám snaží namluvit jak Evropská komise, tak zvrácená média třeba ve vlastnictví majitele Agrofertu. Posledním příkladem jsou výroky tureckého prezidenta Erdogana na jednání s představiteli EU. Ten hrozil - tedy vydíral - pokud nedostane slíbené 3 miliardy Euro, tak pustí všechny přivandrovalce dál do Evropy.

Ovšem nejvíce zarážejícím je fakt, že nebýt úniku informací, tak se představitelé EU vůbec nám, občanům nesvěřili. A dále by předstírali, že muslimové jsou hodní a Turci nejsou muslimové a turecký prezident je seriozní partner s jehož pomocí můžeme zabránit přílivu uprchlíků.

Všechno je úplně jinak, Unii a médiím nelze věřit ani pozdravení, pokud bychom ovšem ty vyvolené, nikým nevolené, bůhví kým dosazené nadlidi vůbec někdy potkali. Oni žijí ve svém světě bohatství a moci. Pro nás zbylo živoření v děsivé realizaci vizí Orwella a Kafky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …