Oldřich Fischer: Demonstrace

28.10.2016 16:32

Ve čtvrtek se konala řada demonstrací. Je úplně jedno, čeho se týkají. Žádná novinová zpráva neuvedla, od kolika hodin to bylo. Nestačím zírat kolik set lidí má, zřejmě v pracovní době, možnost jít demonstrovat.

Oldřich Fischer: Demonstrace
Foto: Vít Hassan
Popisek: Těžkooděnci drží oba znepřátelené tábory od sebe.

I do vzdálených měst. Obyčejný člověk může jít, nejspíš tak v sobotu. Řada lidí, ani to ne. Pochybuji, že nějaký zaměstnavatel na takovou akci s radostí uvolní zaměstnance. Snad jen Neziskovky a Pražský magistrát. Tam to mají zřejmě i placené. Jako primátorka.

Sám jsem se na jedné demonstraci dotazoval demonstrujících, kolik mají na hodinu, že při tom tak jásaj. Mají na dobu demonstrace též "píchačky"? Mně by stačilo i 200 Kč na hodinu. Odmítli mi přiznat, kolik oni berou na hodinu.

Takovou demonstraci pozoruji z hodně  daleka.  Naplňuje mne pýchou, kolik policistů mě vlastně chrání. V běžném životě jich tolik neuvidím ani za dvě pětiletky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…