Oldřich Rambousek: Francie je vítězstvím Macrona ponížena a národ obětován

09.05.2017 20:10

Čeští představitelé už mu blahopřejí a lezou do zadku. Věřím, že francouzské prezidentské volby jsou zmanipulované.

Oldřich Rambousek: Francie je vítězstvím Macrona ponížena a národ obětován
Foto: repro Youtube
Popisek: Emmanuel Macron se svou manželkou Brigitte

Není čemu tleskat, natož se radovat z vítězství Macrona. Již před volbami bylo známo, že Macron je bílým koněm Roschildovské mafie pro kterou pracoval a bude pracovat nadále. Je známo i to, že tato mafie je schopna zmanipulovat jakékoliv volby v kterékoliv zemi a to prostřednictvím ekonomicko kriminálního a politicko církevního, nebo chcete li Vatikánského tlaku, který si skrze ovládání ekonomické formace dělá co chce. Marine Le Pen nebyla poražena, ale byl poražen Francouzský národ, jeho svoboda a budoucnost. Marine Le Pen byla prozatím umlčena, ale osobně se bojím, aby se nestala např. obětí dopravní nehody nebo zřícení výtahu, či se nestala obětí psychicky narušeného jedince. Ona totiž řekla lidem ve Francii to, co již od doby skončení prezidentského úřadu De Gaulla neměli šanci slyšet.

Někteří říkají, že Marine Le Pen je nacionalistka. Do jisté míry je to i pravda, ale je to především odpůrkyně centrismu, jehož je Macron představitelem. Centristicky je zaměřena i vládnoucí elita EU v přímé návaznosti na cenrismus v pojetí NWO řízeného z USA židozednářskými strukturami se záměrem nastolení jediné světové vlády a ovládnutí světa globálním způsobem právě židozednářskou elitou se kterou v maximální možné míře spolupracují elity Římsko katolické církve. Toto vše přímo dokládá doktrína Thomasse Barnetta, kterou jsem již zveřejňoval a podotýkám znovu, že je v ní přímo počítáno se zabíjením jejich odpůrců a to i z řad politických oponentů. Tato doktrína je Amerického původu a lze ji dohledat i na internetu. Marine velmi dobře ví, že pokud se národy nezbaví okovů EU, Rotschildovské mafie, židozednářských elit a falešné Římsko katolické církve, tak jsou všechny původní Evropské národy ohroženy postupným zotročováním a ztrátou svých kulturních tradic, které jako jediné dokládají dřívější svobodu a velikost původních národů Evropy. To vše samozřejmě míněno v kontextu dané doby. Proto bylo vedeno proti Marine tolik mediálních, politických a soudních útoků. Pro zločince typu Macrona, Rotschildů a dalších, není dobré, když si někdo dovolí říkat o nich pravdu a říkat lidem, že jejich národ kdysi býval národem svobodným. To totiž odporuje centristickým záměrům EU, církve a židozednářů. Oni potřebují vymazat z povědomí národů význam slov-svoboda, národní povědomí, kulturní tradice atd. a po dokončení této aplikace už mohou být smazávány i národy jako takové a tvořena nová poddajná rasa hnědých skrze takzvané uprchlíky. Macron je tedy nová loutka, plně podřízena strukturám NWO a EU. Bude si pilně podávat ruku se zrádkyní Německa-Merkelovou. Patří totiž do jednoho pytle.

Můžete namítnout či se tázat-proč to píšu, že se to naší země netýká. Bohužel týká a to způsobem zásadním. Důkazem toho je bleskové řiťolezení naší politické scény do Macronovy řitě. Myslím však, že naše politická scéna není plnohodnotným soupeřem Macrona. Prostě na to nemáme. Mimo to se již Macron naplno vyjádřil, že se zeměmi jako je Polsko, Maďarsko či Česko zatočí, když se nepodvolí diktátu EU v otázkách přijímání uprchlíků. Bohužel na to má a my se budeme muset spokojit s podřízeneckou rolí. Důvodem je naše přímá ekonomická závislost na západu, na jejich zakázkách a naše členství v EU a také v tom, že jsme podepsali Lisabonskou smlouvu, která nám zásadním způsobem okleštila naši suverenitu a podřídila práva v ČR jurisdikci EU. Bohužel nemáme v současnosti politika, který by se tvrdě postavil diktátu na odpor. Raději volí anální alpinismus za dobré peníze z EU.

Marine Le Pen mohla svou výhrou spustit akci rozpadu EU, ale podotýkám-MOHLA. Otázkou je, zda by nebyla velmi rychle zlikvidována na základě Barnettovy doktríny. K tomu, aby jsme se mohli dočkat vymanění z otroctví potřebujeme plánovaný souběh událostí mezinárodního charakteru-tedy takzvané řetězení, kdy jeden národ za druhým se postaví na odpor a to ve smyslu následování Británie a brexitu. Je potřeba rozbít EU, protože jinak původní národy postupně zaniknou a tradiční Evropa s nimi. Nemůžeme nyní vyřešit problémy s migrací, když si neumíme udělat pořádek ve své vlastní domovině, když neumíme vypráskat kolaborující prounijní politiky. Řešení je, existuje, a máme jej v rukách my-obyčejní lidé. Musíme si však říci jasně co chceme a ne čekat na jakési volby. Ty nevyřeší nic. Myslím, že za těch takřka 30 let od podvodu zvaného sametová revoluce jsme to byli svědky několikrát.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…