Oldřich Rambousek: Je Sobotka skutečně takový hňup?

03.02.2017 14:05

Pokud by premiér Sobotka chápal, co obnáší funkce ministra zahraničí, určitě by na tento post nejmenoval svého přítele, neználka Zaorálka. Když už ho tam instaloval, měl možnost ho při prvním zásadním selhání vyměnit. Zaorálek se totiž aktivně podílel na fašistickém, protivládním puči v Kyjevě, s jehož následky se budeme ještě léta potýkat.

Oldřich Rambousek: Je Sobotka skutečně takový hňup?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Setkání ústavních činitelů k zahraniční politice u prezidenta Miloše Zemana

Nyní nám však ministr Zaorálek představil své IQ v plné nahotě. Nějací počítačoví piráti se mu prý nabourali do tajného systému  MZV. Bez váhání vyslovil přesvědčení, že za těmito útoky stojí titíž hekři, kteří  se vlomili do počítačového systému demokratické kandidátky na úřad pezidenta USA H.Clintonové.

Takže pokud by skutečně k takovému nezákonnému "sběru informací" skutečně došlo, tak jednou ze zásad zpravodajských služeb je, nepřiznat svá slabá, či napadnutelná místa, Zaorálek dokonce národu sdělil, že piráti pracovali ještě před snídaní.Každý kdo pracoval v diplomatických službách ví, že veškeré depeše, včetně těch šifrovaných, musí na MZV dorazit nejpozději do ranních hodin, aby tak měl ministr možnost informovat premiera a příslušné rezortní ministy. Znamená to, že veškeré tyto příchozí informace byly někým monitorovány. Před třemi lety si německá kancléřka Merkelová postěžovala Obamovi, že CIA monitoruje nejenom činnost Zahraničního úřadu SRN, ale dokonce že se napíchli i na její soukromý mobil. Společně se pak dohodli, že to dále nebudou rozmazávat. Nakonec obě země jsou v NATO, a tak by mezi sebou neměly mít nějaké tajnosti.

Nu a pokud jde o Rusko, tak to je jiná. Putina je nutné prezentovat jako nebezpečnou stvůru, která chce ovládnout celý svět a Ruskou federaci jako impérium, které ohrožuje "mírumilovnou" Evropu.A propaganda pracuje na plné obrátky, aby tak vytvořila zdůvodnění proč vojska NATO napadla Rusko.. Nic na tom, že vojska Ruska žádného ze států NATO neohrožují, ale že jsou to právě vojska této zločinné aliance, která obkličují a ohrožují  Ruskou federaci.

Nu a tato antiruská propaganda má ještě jeden záměr.Vnutit občanům naší republiky přesvědčení, že monitorování jejich mobilů a PC je v zájmu jejich ochrany a obrany před ruskou počítačovou intervencí.Proto  také bylo na Ministerstvu vnitra vytvořeno Národní centrum pro kybernetickou bezpečnost a na Vojenském zpravodajství Ministrestva obrany útvar kybernetické ochrany. Kam se hrabe bývalá Státní bezpečnost, která monitorovala pouze zájmové osoby. Nyní jsme pod kontrolou  NBU a BIS všichni, bez rozdílu.

Závěrem tohoto textu musím říci, že toto vyřkl můj dlouholetý přítel, bývalý pracovník jistého ministerstva a zpravodajec. Tedy jde o člověka znalého detailně tuto problematiku!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…