Oldřich Rambousek: Otázka dne - Co má vlna imigrantů přikrýt?

25.06.2015 12:33

Opravdu je migrační vlna zasahující evropské země samostatnou akcí, nebo slouží jako zastírací manévr čemusi jinému a ještě horšímu? Možná je to z mé strany poněkud konspirativní úvaha, ale myslím si, že by mohla sloužit jako odvedení pozornosti od chystaného rozmisťování jednotek americké armády ve střední a východní Evropě.

Oldřich Rambousek: Otázka dne - Co má vlna imigrantů přikrýt?
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Upchlíci v Itálii

Pokud jsem dobře sledoval informační toky, tak se skutečně bude jednat o americké vojáky a nikoliv o jednotky NATO nebo OSN, které se mají rozmístit ve střední a východní Evropě. Dále budou v Evropě dle prohlášení Ashtona Cartera rozmístěny i americké tanky a další těžká bojová technika. To vše pod záminkou možné ruské agrese. Toto americké konání považuji za velmi nebezpečné a záměrně provokativní. Navíc vyvstává otázka, kdeže k takovýmto krokům USA získaly mandát! Pokud vím, tak ani NATO ani RB OSN o ničem takovém nejednaly! Je přitom jasné, že tyto kroky povedou k dalšímu vyostření mezinárodní politiky a vztahů, což bude mít vliv na globální ekonomiku. Řečem z úst představitelů USA o jakémsi uklidňování spojenců nevěřím a považuji je za omáčku, která má zajistit jisté dekórum chystané vojenské intervence a de facto i jisté okupace. Nic na tom nemění ani fakt, že země, kde mají být americké jednotky dislokovány s tímto děním údajně plně souhlasí. Jde totiž o to, za jakých podmínek a jaká forma nátlaku byla na tyto země použita, či jakým způsobem jsou tyto vlády USA zavázány. V žádném případě nejsem přesvědčen, že americké záměry jsou čisté jako křišťál. Vycházím-li totiž ze zkušeností a faktů, tak je zřejmé, že USA je tou nejprolhanější zemí na světě.

V době nedávné např. probíhaly vzpomínkové akce k výročí ukončení 2. světové války. Vyvstalo mnoho emocí a také mnoho děsivých lží. Za připomenutí stojí příkladně lež o tom, že Plzeň osvobodili Američané. Tato lež se už pomalu stává všeobecně tvrzeným faktem a hrubě dehonestuje český odboj, který byl tím, kdož Plzeň osvobodil. Amíci přišli do prakticky svobodného města. O zbytečném bombardování českých měst a záměrnému ničení infrastruktury se raději ani zmiňovat nebudu, ale za připomenutí určitě stojí genocidní a zbytečné kobercové bombardování Drážďan, které byly přeplněny uprchlíky. Zde Američané záměrně zmasakrovali tisíce Němců jen tak pro zábavu. Lži o těchto a mnoha dalších akcích, kde Američané šířili demokracii a svobodu je snad už i zbytečné hovořit. Zcela bez skrupulí lze říci, že kam stoupla noha amerického vojáka, tak tam zůstaly tisíce mrtvých, umučených a jinak týraných lidí. Díky šíření demokracie americkým způsobem jsou na mnoha místech světa občanské války.

Docela s pobavením se dají poslouchat i hloupé řeči některých dnešních „velkých“ západních politiků, o kvalitě a humánnosti Marshallova plánu. Bohužel to byl také jeden velký americký podvod. Málokdo totiž dnes ví, z čeho byl Marshallův plán financován. Je však s ovacemi tvrzeno, že tento sloužil k obnově válkou zdevastovaných zemí. Amerika ale nedělá nic, na čem by nevydělala.
Finanční základ Marshallova plánu tvořilo ukradené nacistické zlato Američany. Toho zlata byly desítky tun a byly v něm i zlaté rezervy evropských zemí, které nacisté odvezli do Německa. Českého zlata v tomto balíku bylo pro vaši představu cca 40 tun. Samozřejmě se tam nacházelo i čistě německé zlato. Princip Marshallova plánu tkvěl v tom, že přistoupivším zemím k tomuto plánu byly americkou stranou poskytnuty úvěry na obnovu s velmi nízkým úrokem. V podstatě je to tedy tak, že obnova evropských zemí byla placena z majetku evropských zemí ukradeného Američany. Tito z tohoto následně inkasovali úrok. Vláda tehdejšího Československa se k tomuto plánu odmítla připojit!! Nikoliv však kvůli Rusku, jak se s oblibou říká, ale proto, že velmi dobře věděla o původu prostředků půjčovaných Američany. Podvod na lidi jako prase to byl a nikoliv humanita.

V těchto ohledech se Americká administrativa vůbec nezměnila. Jisto je to, že tyto procesy prošly díky době inovacemi a dnes jsou mnohem sofistikovanější. Velkou pomoc při tom dělá propaganda a mediální obraz. Proto také je dnes velmi cenným zbožím informace, se kterými mocenské skupiny manipulují.

Jsem přesvědčen o tom, že v roce 1968 u nás neměla vojska Varšavské smlouvy co dělat a stejně jsem přesvědčen o tom, že dnes nemají Američané co dělat v Německu či Pobaltí. Jde o mocenský souboj velmocí, do kterého jsme účelově vtahováni svými vládami a nadnárodní vládnoucí strukturou. Za toto si však můžeme sami. Odmítli jsme možnosti k přechodu k beztřídní společnosti a dali jsme moc do rukou té jednoprocentní elitářské kapitalistické menšiny, která s námi hraje falešnou hru na demokracii.

Závěrem bych rád řekl, že to není vůbec o tom věřit nějakému Rambouskovi. Já se mohu mýlit. Je to však o tom, naučit se samostatně myslet a dávat si věci do reálných souvislostí. V politice se nic neděje náhodou, a jak s oblibou říkám: všechno je jinak a já jsem letadlo – ganja je lék!!


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

13:04 Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

Snižování základní úrokové sazby na 5,25 procenta nás sice drží daleko od cílových 2 – 3 procent, al…