P.C. Roberts: Oligarchie je s přípravnými pracemi pro krádež voleb hotova

07.11.2016 12:00

Na webu P.C.Robertse k už zmíněné manipulaci kybernetické manipulace elektronického hlasování uvádí novinář Finian Cunningham další způsob, kterým se má krádež amerických prezidentských voleb ve prospěch Hillary Clintonové uskutečnit. Jedná se o kybernetický útok, vedený pod falešnou vlajkou.

P.C. Roberts: Oligarchie je s přípravnými pracemi pro krádež voleb hotova
Foto: archív autora
Popisek: Clintonová

Cunninham upřesňuje: Každým dnem přibývá  náznaků, že přípravné práce pro digitální 11. září jsou v plném běhu. Pro útok bude využit rozsáhlý výpadek elekrického proudu, který vyřadí z provozu nejen americká média, ale i internet.  S tímto útokem nebude mít co do činění Rusko či jakýkoli jiný cizí stát, ale bude záležitostí amerických zpravodajských služeb. Následný chaos bude prohlášen za „útok na amerrickou demokracii“ a vina za něj se vrhne na Rusko. Celá akce přinese dvojí benefit: Za prvé bude Rusko coby cizí agresor ještě více zdémonizováno, a jeho domnělý útok ospravedlní ještě tvrdší opatření Ameriky a jejích evropských spojenců proti Moskvě.

Za druhé pak digitální útok na americké prezidentské volby umožní washingtonskému establishmentu vyhlásit případné Trumpovo vítěztství vzhledem k ruskému digitálnímu útoku za neplatné. Tato zneplatněná volba bude vyhlášena v momentu, kdy se Trumpovo vítěství ve volbách bude jevit už jako nezvratné.

Vybral a přeložil Lubomír Man

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…