Petice za okamžité řešení dopravní situace v Českých Budějovicích

21.09.2018 9:36

Nově zvolení zastupitelé města, primátor a jeho náměstci budou muset řešit petici k dopravě v Českých Budějovicích. Tu připravili kandidáti hnutí Pro zdraví a sport, kteří usilují v nadcházejících komunálních volbách v krajském městě o hlasy voličů.

Petice za okamžité řešení dopravní situace v Českých Budějovicích
Foto: Archiv
Popisek: Ilustrační foto

Petice za okamžité řešení dopravní situace v Českých Budějovicích je určena novému vedení města a občané, v ní podepsaní, požadují okamžité zahájení všech prací, které povedou v horizontu čtyř let k vybudování a dokončení obchvatu města, a okamžité zahájení prací na vybudování podzemních parkovišť v centru města.

„Současnou dopravní situaci považujeme za naprosto neúnosnou z několika důvodů: dopravního, kdy městem projíždí mezinárodní doprava a doprava ve městě kolabuje, dále zdravotního, stojící a nastartované automobily devastují zdraví obyvatel města, a lidského, protože současní politici města o problémech jen mluví a nic nedělají,“ uvedl MUDr. Petr Sák, Ph.D. z petičního výboru a lídr kandidátky hnutí Pro zdraví a sport pro komunální volby v Českých Budějovicích.

Petici mohou podepsat všichni, kteří se s ní ztotožňují, na stálých místech, a to konkrétně například v TJ Start na Sokolském ostrově, ve Snack Baru v Piaristické ulici, v areálu Golf klubu v Hluboké nad Vltavou nebo v rámci některých akcí, například v sobotu 22. 9. na náměstí Přemysla Otakara II. v rámci akce Ahoj Vietname, týž den na Budvar Festu na českobudějovickém výstavišti a před konáním hokejových zápasů v Budvar aréně.

Petici je možné podepsat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla