Petr Hampl: Aghánské zmatky

22.09.2021 11:10 | Glosa

Denní glosa Petra Hampla

Petr Hampl: Aghánské zmatky
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Petr Hampl

Analytici Exanpro (více ZDE) dali dohromady výroky našich představitelů a potvrdili, co mnozí tušili. Mnozí Afghánci, kteří pracovali pro české vojáky, následně neprošli prověrkami. Další prověrkami prošli a následně se stejně ukázalo, že jsou příliš rizikoví. O dalších se zjistilo, že byli v úzkém kontaktu s Tálibánem.

Celkově to dává obraz naprostého chaosu, kdy nikdo pořádně neví, co se děje. Rozhodně to neví ministr a jeho nejbližší podřízení. Pro veřejnost tu je fráze o “důkladném prověření každého” a ve skutečnosti jsou do českých zemí dováženi Afghánci, o kterých nikdo nic neví. A je dokonce vysoce pravděpodobné, že – jak nedávno upozornil Martin Konvička – výběr kolonistů pro Českou republiku provádí Tálibán.

To za plné podpory vlády, nadšené opory opozice a v situaci, kdy pro SPD je prioritou boj proti očkování. Další “protisystémovou opozici” nezmiňuju, ta už fakticky přestala existovat, resp. transformovala se v jakési bandy lůzy, a ztratila schopnost vést politický boj.

(zdroj: petrhmapl.com)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …