Petr Michalů: Zasílám srdečný pozdrav Facebooku z Moskvy

18.01.2017 23:34

Takže poslyš (vlastně čti), vážený FACEBOOKU, abychom si vyjasnili situaci mezi námi… Starého psa novým kouskům rozhodně nenaučíš, mě nepředěláš, o nějaké převýchově nebo o tvé nenápadně snaze a tebou dirigované předpokládané postupné mé „dobrovolné“ změně mých vlastních názorů a postojů nemůže být ani řeč!

Petr Michalů: Zasílám srdečný pozdrav Facebooku z Moskvy
Foto: Facebook
Popisek: Petr Michalů

Jestli si opravdu naivně myslíš, že postupně a pozvolna ovlivníš a změníš moje názory a postoje na společenské a politické dění u nás a ve světě nějakou tvou ubohou a hloupou cenzurou mých příspěvků a následným potrestáním, tj. blokací nebo i úplným zrušením mého fb profilu/účtu, jsi vážně velice naivní hlupáček a směji se ti! Vážně! Se mnou nemůžeš manipulovat.

Chlap, který je na světě více jak půl století, má své vlastní velice bohaté a pestré životní zkušenosti, mnoho mu vyprávěli rodiče, prarodiče, staří pamětníci, ještě tehdy vynikající učitelé a kvalifikovaní profesoři, který dále hodně četl a studoval a zajímal se o historii, politiku, společenské nauky, sledoval dokumenty, četl v archivech, navštěvoval muzea a procestoval nejen celou Evropu, má ROZUM a MOZEK v hlavě, SRDCE na správném místě, velice dobře ví a zná, na které té straně má stát, jaké základní lidské a rodinné hodnoty ctít a chránit, kde je pravda, kdo falšuje a překrucuje dějiny, za koho bojovat a proti komu.

Znovu ti tedy, milý FACEBOOKU, důrazně opakuji a zapamatuj si: já – Petr Michalů, Mgr., vždy jsem byl, jsem a budu i nadále PROTI zločineckým již od svého vzniku v roce 1776 USA; jsem PROTI tomu tzv. ZÁPADU (tím jsem pokaždé myslel všechny ty vždy zrádné, falešné, licoměrné, pokrytecké, domýšlivé, arogantní, nabubřelé, nám škodící státy, které si vždy myslely, že jsou něco více než my, v první řadě např. Německo, Francie, Velká Británie, ale i Rakousko, Belgie…), i když věřím, že i tam jsou obyčejní, zdraví, normální lidé nepřející si války, kteří nemůžou za to, jací kreténi jim vládnou; jsem PROTI FAŠISMU a všem jeho přisluhovačům a poskokům, jsem tedy PROTI kyjevské fašistické juntě na Ukrajině, ale nejen na zmiňované Ukrajině – proti fašistům i v české vládě; jsem PROTI všem přivandrovalcům do Evropy nejen z černé Afriky, ale i ze zemí Středního a Blízkého východu; jsem PROTI teroristickému zločineckému militantnímu gangu NATO; jsem PROTI vlastizrádným zaprodaným proamerickým politikům kolonie s názvem Česká republika; jsem PROTI nacistické zločinecké EU a jejímu führerovi Merkelové; jsem PROTI islámu a vnucené islamizaci Evropy. Americká zločinecká vojska rozlezlá v celé Evropě (mimo Ruska) i nadále považuji za OKUPANTY!! Krym vždy byl, je a bude ruský! Kosovo vždy bylo a bude SRBSKO! Nějaký ten Štětina je český fašista, nějaký Janda je jen špinavá pouliční šlapka, nějaký Pavel s hodností snad generála ve vojenské uniformě české koloniální komediantské armády je vlastizrádce a zapáchající onuce NATO v roli užitečného proNATOvského a proamerického idiota, Mašínové byli bestiální sadističtí vrazi… a mohl bych pokračovat. Proti tomuto všemu SVINSTVU, ŠPÍNĚ, ZLOŘÁDU a NEŘÁDU je třeba bojovat až do úplného jeho vymýcení!! Jasné?!! Mně naprosto stoprocentně!!

Jsem SLOVAN a jsem tedy zcela přirozeně a samozřejmě na straně Ruska, byl jsem vždy i na straně Sovětského svazu, sloužil jsem (a byl jsem na to hrdý) v ČSLA a tedy i ve svazku armád Varšavské smlouvy!! Varšavská smlouva zcela správně a oprávněně vznikla až jako obranná reakce socialistických států přejících si žít v míru na probíhající a stále narůstající výhrůžné agresivní provokace ze strany zločineckého a rozpínajícího se militantního paktu NATO! Naším nepřítelem vždy byly agresivní NATO, teroristické USA a všichni jejich vazalové a licoměrní poskoci! Souhlasím s panem prezidentem Ruské federace Vladimírem PUTINEM, velice si ho vážím, obdivuji ho. Vůči celému ruskému národu máme my Češi a Slováci obrovský morální dluh za naše osvobození v roce 1945. Kdyby nás tehdy sovětská Rudá armáda neosvobodila od NĚMECKÉ NACISTICKÉ OKUPACE, český a slovenský národ by již neexistoval, byl by totálně zlikvidován (viz NĚMCI vyvražděné, vypálené a srovnané se zemí Lidice, Ležáky, Javoříčko a desítky dalších obcí na území Československa + 360.000 umučených, zavražděných, popravených, zplynovaných obyvatel Československa!). Já svůj morální dluh vůči ruskému národu a Rusku splatím! Jsem připraven za Rusko i položit život! Budu si to považovat za nejvyšší čest!

Milý FACEBOOKU, pokud nejsi schopen a ochoten respektovat, tolerovat a přijmout moje naprosto neměnné názory a historií dávno ověřená a potvrzená fakta a skutečnosti, tak mě, laskavě, zcela odstraň můj profil a neotravuj mě svými maily na mé poště. Nehodlám si hrát a přetahovat se s tebou o nějaké svobodě slova a demokracii, když žádná není a neexistuje. Jsem vůči tobě v absolutně nerovnoprávném postavení, ale rozhodně se nebudu ponižovat a zřizovat si nějaké falešné profily nebo účty se smyšlenými jmény a s portréty či obrázky nějakých zvířátek, filmových, hororových zrůd a exotů a Rambů či Terminátorů. Já se za sebe nestydím, ani se o sebe rozhodně nebojím. Jsem svůj a budu jím, věř tomu, nadále až do své smrti. Takže ještě jednou, nechceš-li mě respektovat a tolerovat s mými svobodnými projevy a názory, laskavě okamžitě odstraň můj profil! Listinu základních práv a svobod, kterou se tak velkohubě a nestydatě stále zaštiťují všichni ti křiklouni a propagátoři prý svobody a demokracie, ale ve skutečnosti opravdoví diktátoři, lidsko-právní zločinci a uzurpátoři, porušují soustavně právě oni a ty! Na tobě, milý FACEBOOKU, já závislý rozhodně nejsem. Žil jsem velice šťastně, daleko lépe a nadmíru spokojeně, když jsi vůbec neexistoval!! V období SOCIALISMU jsem já a moje děti prožili nejkrásnější a nejbezpečnější roky života!

Poslední věc… Přece jen ti chci a musím za něco poděkovat, protože umím přiznat a uznat, když je něco dobré. Tvým prostřednictvím, tedy zde na FACEBOOKU, jsem uveřejnil, opublikoval již více než 8.000 fotek jen z MOSKVY! - (zkus si to sám zkontrolovat a spočítat). Moje fotky se tvým prostřednictvím a přeposíláním mezi mými přáteli dostaly až do Kanady, do USA, do Španělska, do Velké Británie, Francie, Německa, Itálie, Belgie a i dalších zemí. Píšou mi přátelé a lidé z těchto zemí, že díky mým fotografiím změnili i názor ohledně Ruska, hodlají do Moskvy a do Ruska přijet na návštěvu, píšou mi, že jim v jejich vlastních zemích podávají o Rusku lživé informace. Píšou mi, že ani nevěděli a netušili, že Moskva je tak krásná a nádherná!! Tak TOTO je moje dobrá práce a vlastně i tvoje!! Velice mě to těší!! Za to ti děkuji!

S pozdravem – viz výše uvedené foto - Mgr. Petr Michalů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…