Roman Ramach: Omezenost politiků?

16.01.2018 19:54

Politici TOP 09, ODS, KDU-ČSL a Starostové jsou buď duševně omezení, nebo si to myslí o voličích.

Roman Ramach: Omezenost politiků?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanecká sněmovna ČR

Dnešní nevyslovení důvěry mediálně podávají za manažerské selhání Andreje Babiše a prezidenta republiky Miloše Zemana. Je to právě naopak. Jak pan Babiš tak pan prezident od samého prvopočátku věděli, že premiér Babiš nedostane důvěru, ale nebyla zde jiná možnost, jak se zbavit vlády v agonii premiéra Bohuslava Sobotky.

Což se stalo a pan Sobotka skončil v propadlišti dějin a v ČSSD je jako kůl v plotě. Pan Babiš je naopak premiérem, i když bude v demisi, ale bude vládnout naplno, a navíc má při druhém pokusu relativně mnoho času pro vyjednávání nové vlády, a přitom mu slouží celý úřad vlády a všechna ministerstva k předvolební kampani.

Pokud to nevyjde ani podruhé, je více než jisté, že to nevyjde ani potřetí, a na podzim budou předčasné volby. A pidi strany, jako TOP 09, Starostové, KDU-ČSL, skončí v propadlišti dějin také. Zatím mají silná slova, ale voliči jim opětovně vystaví účet, a to že TOP 09, Starosty a KDU-ČSL pošlou mimo parlament.

Roman Ramach
prostý volič z Ostravy

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …