Růžena Chrasteková: Politický ziskovkář Rozumek v rámci svého byznysu ztrácí zábrany

06.03.2020 7:33

Jak jinak si vysvětlovat jeho nezřízenou touhu přitáhnout, doslova, do Evropy, EU, potažmo i k nám nekontrolovatelné statisíce ilegálních imigrantů, které v rámci svého vydírání EU vypustil na hranice s Řeckem muslimský prezident Turecka Erdogan, přímo je k těm hranicím přiváží.

Růžena Chrasteková: Politický ziskovkář Rozumek v rámci svého byznysu ztrácí zábrany
Foto: Repro Youtube
Popisek: Řecká pobřežní stráž brání migrantům v plavbě

Agresívní hordy mladých, bojechtivých imigrantů vzaly ty hranice Řecka útokem, vybaveni prozatím ještě jenom slznými granáty. Bojovat ale tihle lidé nepochybně umí i jinak, vždyť se Turci nikterak netají tím, že neotevřeli jenom ty hranice směrem k Řecku, ale i všechna vězení, kde byli tihle bývalí vojáci islámského státu a jiní agresívní zločinci, zadržováni. Protože i pro militantní Turecko byli v podstatě hrozbou pro svoji zločinnost.

Erdogan, jako správný příslušník svého náboženství, mávnutím ruky porušil slib, daný EU, pravda také draze tou Unií zaplacený. Chce prostě víc, agresívní válka, kterou vede proti Sýrii, a přitvrzuje, obsazuje její území dál a dál, ho zcela zřejmě stojí víc a víc, proč by mu to ti hloupí evropané nezaplatili, že ano ...

Ono to zase není až tak složité, jak se to na první pohled zdá, jenom meistreamová média a někteří zlořádní politici, i u nás, se snaží seč mohou, popisovat a vykládat celou tu setsakra nebezpečnou situaci složitě a podsouvat lidem, veřejnosti, že vlastně za to může Rusko, jak jinak. Protože Rusko pomáhá Sýrii, Assadovi bránit její území proti islamistickým teroristům a násilným Turkům. A to je přec špatně, protože Rusko, Putin ...

Objevují se už i zprávy, že imigranti utíkají před válkou, kterou tam vede to zatrolené Rusko, což je neuvěřitelně sprostá lež a dezinformace, prostě fake news.

Ale zpět k těm nelegálním migrantům. Syřanů je mezi nimi opravdu, ale opravdu minimální množství, většinou jde o lidi z Afghánistánu, Pakistánu, ale i lidi z Afriky, což je nepřehlédnutelné. Mladí, dobře živeni a vybaveni, včetně nemalých financí, muži, připraveni vskutku bojovat, se snaží násilím dostat, za každou cenu, do Řecka a nepochybně potom dále, do Evropy. Jejich tažení rozhodně není útěk válkou ohrožených chudáků, tací se chovají jinak, jinak vypadají a mají jinší cíle. Dostat se do bezpečí, přečkat tam útrapy války a posléze se vrátit domů, obnovit ten domov, vybudovat z trosek nový, lepší, ale ve své vlasti.

Tihle nájezdníci ale mají cíle jiné a lze se po pravdě domýšlet, že to není jenom touha po lepším, bohatším na prostředky, životě. Je to invaze cizorodých, agresívních a dobyvačných hord. Historie nakonec napovídá, co je jejich cílem a těžce zkoušená Evropa v minulosti má s nimi své zkušenosti. Jako decimující předvoj Turků jsou používáni k jejich staletého snu vládnout kusu světa od Vídně po Čínu, popřípadě ještě výš na sever od té Vídně.

Každá válka je drahá, o tom žádná, ale Turci to mají velmi dobře vymyšleno. Zaplatí to ti porobeni, poraženi v budoucnu. Nejprve budou živit ten militantní předvoj, vydávající se za chudáky imigranty, uprchlíky až, a když budeme jako jejich životelé oslabeni, zdecimováni přímo, udeří a půlměsíc bude na všech vlajkách, které se budou třepetat po Evropě.

Rozumek a jeho přebohatá už teď ziskovka, předstírající pomoc nebožátkám uprchlickým, pilně pomáhá realizovat tento zrůdný plán a ještě si přitom nasosává sám se svojí partou "dobrodinců" další a další stovky milionů z kapes lidí, občanů, kterým pomáhá připravovat tuhle apokalypsu. Tihle dobrodějové se nebojí ničeho, protože už teď jsou za vodou a o Evropu, natož o nějakou, původně jejich, zemi, vlast jim už dávno a zdaleka nejde, jsou místa na Zemi, kde se bezesporu rádi se vým nasosaným majetkem uchytí a usadí.

U nás v podstatě opravdu nejsou imigranti, alespoň ne v nějakém ohrožujícím množství (a že tam kde je jich hodně, jsou opravdu pro místní, domorodé obyvatelstvo nebezpečím, ohrožením, viz třeba Francii, Švédsko, Itálii, ...), přesto tu máme desítky politických a vychytralých ziskovek, které mají v programu "starost" o ta ubožátka imigrační. A, samozřejmě, sosají od státu (všech daňových poplatníků) na tuto svoji bohullibou (alláhulibou) činnost něuvěřitelné množství peněz. Na čele s OPU Martina Rozumka, který se neskutečně čílí, když teď Řecko zavřelo hranice a nechce, zcela logicky, vpustit ty hordy na své území. Rozumkovi hatí kšefty, narušují byznys. ZDE

P.S. Schwarzenberg, který se v našem Parlamentu vykecává o nějaké hanbě za to, že naše vláda, rozumně a logicky, nechce přijímat ilegální imigranty, by měl konečně už přestat kydat na náš národ hnůj. ZDE On dobře ví, že jeho Orlík (z našich daní krásně zrekonstruovaný) ti nájezdníci nevyplení, jako třeba pravoslavný kostel v Řecku na ostrově Lesbos, protože to má dobře, za naše peníze, ošetřené.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.