Sofie Chrtková: Kolektivní vina konspirátorů

25.03.2014 13:20

V současné době se ocitáme opět na křižovatce dějin, nového přepsání geopolitických map a příprav dalších změn. Neštěstím pro nás jsou neschopné nebo všehoschopné vlády, které nejednají v prospěch občanů, ale jednají v prospěch mocností, kterým slouží. A naši politici slouží tak dobře, že položí vlastní stát i s občany, jen aby se podlézavě zavděčili našim novým mocipánům. Vládne nám hustý vývar lidské odpornosti a bezcharakternosti a je nám vnucováno, že tohle je to pravé „ořechové“ a nic jiného na výběr nemáme.

Sofie Chrtková: Kolektivní vina konspirátorů
Foto: archiv red, tan
Popisek: Ukrajinská krize

Demokracie v plánování  nového světového  uspořádání  podle představ EU a USA  začala  překážet.  „Obhajoba“ demokracie  v pojetí  EU a USA se zvrhla v její potírání a v politické štvaní a nenávist proti Rusku. Politici tím více mlží, a překrucují fakta, čím větší  se chystá  další politická lumpárna, ne-li válečný konflikt. A naši  infantilní politici  tleskají – snad nejvíce z celé EU a možná v zájmu Německa, kterému  až nechutně podlézají. Konspirace k ovládnutí světa EU a USA není teorií, stává se realitou. Byl snad Hitler uvědomělým a čestným politikem, kterému šlo o dobro světa a vlastního národa? Také chtěl vládnout světu. Byl to šílenec a psychopat, obklopen podobnými šílenci jako on, kteří způsobili smrt desítkám milionů lidí, miliony vyhubil programovou rasovou genocidou. Politici EU a USA  podporují fašizmus, aby opět vystrkoval rohy a používají neonacistické a fašistické  skupiny jako předvoj svých mocenských zájmů a  vytváření nepokojů v různých státech světa – a je to pro ně pouhým byznysem, bez ohledu na  státní suverenitu, obyvatele, jejich vůli a přesvědčení.

Mimochodem,  Amerika  má  na svědomí snad největší historickou genocidu – vybití původního obyvatelstva - Indiánů. Její rozsáhlý otrokářský systém v té době v Evropě neexistoval a dosud nemá vyřešenu otázku černošského obyvatelstva, ať se tváří před světem, jak chce. Spojení USA a Německa, nevěští pro Evropu nic dobrého. Nátura národů se mění minimálně a jak Němci, tak Američané, nejsou v Evropě příliš oblíbeni, což ví kdokoli, kdo po Evropě cestuje.  A hlavními aktéry jsou opět Němci a USA. Není ani od věci, že se v současné době některé části evropských států chtějí separovat od EU nebo z ní i vystoupit. Jak ve světě, tak i u nás je mnoho rodin, kde zahynuli jejich příslušníci německou rukou nebo byli jinak poškozeni či totálně nasazeni jako němečtí otroci. Za smrtí našich předků mohou dělat tlustou čáru jen politici, nikoli však občané a neudělají to ani Rusové, protože jejich oběti za II.světové války byly největší, jako i nacistická zvěrstva na jejich občanech v Rusku a na Ukrajině.

A právě současnou politikou EU a USA vůči Ukrajině a Rusku,  se znovu  otevírají příčiny, důsledky a následky II.světové války i souvislosti s dnešní situací a chováním EU a USA, které rozpoutaly  či  se účastnily a schválily  za posledních 20 let, hned  několik  válek.  Je jedno, zda přímo politici nebo vodiči vládních loutek, ale jsou to psychopati a šílenci,  světoví parazité, ničící  obyvatele i Zemi,  bránící normálnímu životu lidí a ničící a drancující přírodu. Sociální státy, solidarita, svoboda a demokracie – vše jim brání v jejich zvěrstvech na lidech a drancování Země.

USA i EU jsou politicky i hospodářsky na dně a v krizi.  Krize byly i předzvěstí válek.  Ačkoli  mluví o diplomatickém řešení,  vzápětí vyhrožují sankcemi vůči Rusku, vyzbrojují nebo v krátkém čase budou, fašistické vedení Ukrajiny.  Tymošenková  řve,  že by bylo nejlepší hodit na Rusko atomovku a spálit jej na padrť a  všechny Rusy postřílet. Jaceňuk  požádal Německo o dodání zbraní a NATO o výpomoc v boji proti Rusku.  A co naši  kumštýři?  Posílají letadla  a  pár vojáků „na cvičení“ NATO kolem ukrajinských hranic nebo rovnou na Ukrajinu?  Aniž by Rusko  o  možných  bojích vůbec hovořilo a uvažovalo, neonacisté a  banderovci  na Ukrajině  řinčí  zbraněmi jako první, USA a EU  tam posílají zbraně a peníze  a hodlají trestat Rusko za demokratický postup  a Krym za referendem projevenou vůli  občanů, připojit se k Rusku. Rusko  šlo  dosud demokratickou cestou, ale Západ  a  dosazené, nevolené a fašistické ukrajinské vedení se snaží  o vyprovokování válečného konfliktu, které EU a USA postrkují.  Naše  politická „elita“  zdárně napomáhá a šíří protiruskou hysterii a štvavou propagandu a přirovnává Putina k Hitlerovi.  Nevědí  hoši  již co roupama  dělat,  doma mají bordel, který nezvládli a nezvládají,  tak si chtějí   zaválčit?

Zdroj PL cit. : ..Zaorálek  přiznal, že „vad“ na Ukrajině je celá řada, i že tam jsou „extrémy“, nicméně „nemůžeme ovlivnit politickou realitu na Ukrajině“ a je prý nutné jednat s vládou, která byla parlamentem zvolena….. Zda považuje Zaorálek a ostatní politici, včetně našich  „umělců” za projev parlamentní demokracie  v  současném ukrajinském parlamentu i následný  fotozáznam, pak jsou  tři možnosti – buď je hlasování  v naší PS obdobné nebo nemá/nemají  dostatek informací, které by jako ministr zahraničí  mít měl  a nebo přijal dezinformační kampaň EU a USA, která je založena na lžích. Podstatných  a nedemokratických vad na současné ukrajinské vládě, EU a USA  je tolik, že  by se naši politici měli chovat velmi střízlivě a nevměšovat se do něčeho, co neobhájí ani nezvládnou. Pučistická, nelegitimní a samozvaná  vláda podepsala  politickou část asociační dohody  s EU narychlo.   Má  být snad  nově  tímto způsobem zvolená vláda příkladem a začátkem, jak se  může  volit příště  i u nás nebo kdekoli  v EU?

http://periodismoalternativoblog.wordpress.com/2014/03/14/ucrania-imagenes-de-la-democratica-transicion-del-derrocado-yanukovitch-al-nuevo-presidente-electo/comment-page-1/

http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/1511-hajlujici-premier-v-evrope-ve-21-stoleti-ano-je-to-bohuzel-mozne-podivejte-se-sami-na-toho-kdo-je-pry-novym-partnerem-ceske-vlady.aspx

http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/824-henry-kissinger-prozradil-ukrajina-je-pripravou-na-to-co-chceme-provest-v-moskve

Naši občané vládě, médiím a politikům  nevěří  a  začali si fakta ověřovat sami, protože občany manipulují a lžou.  Je varováním pro naše politiky, že naši občané to, co se děje na Ukrajině, nenechává klidnými. Případ Ruska a Ukrajiny by se nás netýkal, pokud by vše EU a USA nechaly čistě na Rusku a Ukrajině. Nyní se to týká  nás přímo, protože nás naši politici a vláda do  ukrajinsko-ruského  sporu  přímo zavlékli a uznávají nelegitimní a fašistickou vládu Ukrajiny. Vše, co je nedemokratické nebo otevírá  Pandořinu  skříňku s neonacistickým a fašistickým zlem, se našim politikům a politikům EU a USA vrátí – vrátí jim to občané, kteří velmi dobře vědí a vnímají, co je a není demokracie a její základní principy.  Nyní je zcela zřejmé, proč naše vlády tak zuřivě odmítají referenda, která jsou i článkem naší Ústavy a rozhodnutí referendem  je nad rozhodnutím vlády. Je  i zřejmé, proč jsou  Okamurův  Úsvit i KSČM  neustále štvavě napadány – jako jediní hájí ještě  referendum a demokratické principy v PS i na veřejnosti.

Němci se nikdy nespokojili s porážkou, jak po I., tak i II. světové válce. O vznik nového světového řádu se pokoušel  i  šílený  Hitler a co rozpoutal, víme.   Opět je nyní  Německo  hlavním hráčem v politice EU spolu s USA.  Před roztahovačností Německa nás varoval i Beneš v r. 1947, dnes by jej někteří naši proněmečtí politici nejraději  hnali před soud v Haagu. Naši politici po r. 1989 dali Česko Německu na zlatém  kolonizačním  podnosu a při setkání s Merkelovou i jinými představiteli EU,  až nechutně pěstují řitní alpinismus,  což český občan vnímá jako nedůstojné ponižovaní českých občanů  přímo českými politiky.  Co se nepodařilo  Německu za II. světové války, daří se nyní v rámci globalizace, včetně  našeho, zcela  nerovnoprávného členství  v EU, což mají opět na svědomí  prodejní kašpaři, hrající si na politiky.

Po řádění našich politiků v Československu, následně jen Česku - nyní jen kolonie Česko a pod kuratelou EU, nám zůstalo opravdu velmi málo – náš stát je vykraden, rozkraden a nyní má být rozporcován církevními restitucemi.  Máme  německé  banky, automobilky, cementárny, supermarkety, média aj.  Zdevastoval se záměrně náš výkonný průmysl  i naše soběstačné zemědělství, včetně  potravinářského průmyslu a jsme závislí na dovozu potravinových a předražených šmejdů – také z Německa nebo Polska – v neprospěch  zaměstnanosti  a zdraví našich občanů - konzumujeme spíše jedy.

Naše české nerostné bohatství, ale i stromy vyvážíme do Německa, abychom si kupovali zpět předražené výrobky z našich zdrojů a živili  Němce,  přispívali jim na několikanásobné  mzdy a důchody, než jsou povoleny u nás – skutečně nejen povoleny, ale i  záměrně  udržovány na nízké úrovni, abychom se museli zadlužovat u německých bank, nemaje ani na základní vybavení domácnosti  z běžného platu nebo důchodu. Daně, úroky  a zisky z německých bank  a od českých občanů,  jdou do Německa.  Jsme zdrojem  levné pracovní síly a přitom  máme na víc, což je dalším pokořením našich šikovných lidí našimi politiky. Naše prodejné vlády  se činí, abychom se nemohli  snadno opět postavit na vlastní nohy a brání nám být rovnocenným a suverénním státem s rovnocennými a suverénními občany v jejich  (ne)slavné EU.  Co nezabrali Němci, zabrali jiní cizáci nebo jimi podporovaní čeští miliardáři, kteří nedokážou vysvětlit, jak k miliardovému jmění přišli  - a když by hrozilo odhalení, jsou osvobozeni, uniknou ze země nebo je jim dána amnestie. Jak dlouho se necháme ještě ponižovat v rámci EU „našimi“ politiky?  Dá se  ještě vůbec hovořit o „našich“ politicích, když tak horlivě slouží cizím zájmům?

Máme nádhernou krajinu, Němci si vybetonovali a oplotili  svoji  územní placku, rozkrájeli ji dálnicemi a je pochopitelné, že u nás budou chtít i žít, když zde mají firmy a banky, ale i budovat  dálnice  směrem na východ, některé dokonce vymyslelo Německo za II. světové války a nyní se jen plány oprašují, bez ohledu na přírodu a protesty našich občanů. 

Církevní restituce, nebo-li přímá  zlodějna  čekého majetku, území a miliard, kdy církve jsou jen bílými koňmi, s plánem kolonizace Česka také souvisí.  Dokonce  i  tolik  proklínané exekuce patří do koloniální politiky.  Naši občané jsou záměrně ochuzováni  „podnikatelskými“ exekutory,  kteří   v této špinavé hře s našimi občany hrají významnou roli v uvolňování a hromadění nemovitostí pro cizáky, zatímco   jsou   naši občané vyháněni ze svých domovů – i pro několik Kč dluhu!  Dluhová politika se týká i dotací z EU, které se nejen rozkradou, ale nejsou ani zdarma – tvrdě je  zaplatíme,  jako platíme i jejich rozkrádání a rozkrádání našeho státního rozpočtu,  čímž se  stále více zadlužujeme – politiky to nezajímá, ti žijí z našich daní a nenesou za nic odpovědnost –  velmi zvláštní privilegia!  Brusel se zajímá o každý pšouk, ale tohle  je zrovna mimo oblast jeho zájmů ?  Nejde čistě náhodou o druh politické  korupce přímo z Bruselu?

Naši politici pomáhají šlapat po našich občanech, pomáhají v záměrně plánované chudobě našich občanů. Brání kultuře, vzdělání, zdravotní péči, fungování justice a úřadů, nestarají se patřičně o nejslabší občany.  Dokonce nefunkční a přebujelá byrokracie  slouží k tomu, aby byl občan ponižován, nevyřídil si včas co na něm vyžaduje stát a úředníci, byrokracie často překáží v podnikání, získání  sociálních dávek nebo příspěvků na péči apod.  Byrokratický systém je nastaven tak, aby se občan  nedovolal svých práv  nebo omezeně  anebo vůbec. Vše dostává nyní zcela jasné obrysy. Konečně  má  Německo v kapse Česko i s jeho politiky, nyní bude postupovat dál. Nemusí válčit, stačilo pár prodejných a podplacených politiků, aby se z Česka stala ubohá a chudá  kolonie, překladiště Evropy s několika montovnami. VŠE PRO CIZINCE – NIC PRO VLASTNÍ OBČANY!!

Naši politici se podepsali pod tolika svinstvy proti našim občanům, že se budou schovávat raději pod křídla EU – kdyby všeho již občané měli dost.   EU se chová  jako chuligánská  parta,  kdy se jedni schovávají za druhé a ze zbabělosti jednají společně a vzájemně se podporují, aby i vina byla kolektivní a dala se navléci „na společná“ rozhodnutí EU a Bruselu, hlavně co se týká neúspěchů, krize, nezaměstnanosti, ale i možného válečného štvaní nebo možného, společně vyprovokovaného a placeného válečného konfliktu.  Bojí se vlastních občanů ve vlastních zemích – a mají proč.

Lidé chtějí pracovat a normálně žít a pokud jim to velmoci nedovolí, dokonce prostřednictvím  nastrčených  a k tomu vhodných loutkových vlád,  které sami své občany k mocenským a cizím cílům zneužívají a využívají, mohou čekat odpor i ve vlastních státech nebo již koloniích,  které ze suverénních států loutkové vlády EU a USA udělaly. Konspirační teorie o ovládnutí světa, pokud se stávaly realitou, nikdy naštěstí nezvítězily a nebyly dovedeny do konce, ale  také  za vysokou  cenu  ztrát  na životech  milionů obyvatel.

Dějiny se opakují a opakovat budou a je jen na nás, zda umeteme cestu dalším šílencům i jejich pomahačům, zda se necháme vybíjet  a zotročovat nebo jim to nedovolíme. Naši předkové za demokracii a svobodu bojovali a umírali a nyní máme jejich odkaz zahodit a zneuctít? Proč a kvůli komu nebo čemu?  Snad ne opět kvůli několika šílencům, kteří chtějí opět  ovládnout  celý svět a jejich pomahačům a slouhům?

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vasevec.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

12:26 Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

Dnes nepíšu glosu. O smrti se glosy nepíší. Dnes chci ještě několika svými řádky vzpomenout na Mirka…