Stanislav Zapletal: Ještě v listopadu Fiala tvrdil, že se nezmění ani valorizace ani důchodový věk

19.02.2023 9:49 | Komentář

Partě pětikoalice naletěla skromně převažující většina u voleb. Nyní už má i svého generála, lidem obdivovaného. Takže je důvod k velké radosti a skromně převažující většina si může blahopřát.

Stanislav Zapletal: Ještě v listopadu Fiala tvrdil, že se nezmění ani valorizace ani důchodový věk
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Petr Fiala

Jenže se hnali po moci, nikoli po práci. Naslibovali, co se dalo, i když je k tomu nikdo nenutil. A nyní se ještě i pětiprstkový generál začíná přesouvat mezi strašidla strašící válkou, když náčelník pětiprstky tvrdí, že ve válce už jsme.

Na důchody není, na tanky a ostatní, i na ta dvě procenta na válku také je, na letadla z USA jakbysmet. Takže není pravda, jak naznačuje Křeček, že je státní pokladna prázdná. A na přidání na platech politiků také je. A na plat Křečka také.

Takže skromně převažující většina pořád ještě může slavit. Hlavně že už není ve vládě ten ošklivý Babiš, co by chtěl stát řídit jako firmu. Měl by převažující většině udělat radost a zkusit řídit svou firmu jako stát. To by zajisté přivítala třeba paní politoložka Dvořáková. To by se nestačil divit, co by mu z té firmy za chvíli zůstalo!

Občan Zapletal

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…