Studenti píší Paroubkovi: Děkujeme Vám!

11.08.2011 11:30

Nevíme, proč jedna z častých otázek, když oslovíme občana se žádostí o podpis, je „není to ale za Paroubka, že ne?“. Víme však dobře, že když odpovíme „ani náhodou!“, máme podpis jistý.

Studenti píší Paroubkovi: Děkujeme Vám!

Není to tak dlouhá doba, co se pan Paroubek nechával fotit, jak se jezdí radit za Milošem Zemanem na Vysočinu. ...

Dnes ho nazývá člověkem s narušenou myslí, ale tenkrát se to tak nějak hodilo. Uplynul nějaký čas a pan Paroubek i s manželkou Petrou půjdou v sobotu v průvodu za podporu homosexuálů. Protože se to tak nějak hodí.

Svět je vyrovnaný, a tak každý z nás umí něco - panu Paroubkovi byly do vínku dány dvě věci. Umí si proti sobě poštvat neskutečnou masu lidí a umí se výborně ukázat tam, kde se to zrovna hodí. Škoda jen, že učebnici „jak se zviditelnit" bere až příliš doslova a podporuje tak každého, koho zrovna zatracuje koalice a naopak. Je jedno, na kterém břehu, hlavně že to zavání opozicí. Inu, každá mince má dvě strany, a tak se vždy najdou potenciální voliči, kteří jeho snahu ocení a hlavně neprokouknou.

Jsme studenti, kteří v současné době sbírají podpisy pod Petici za přímou volbu starostů, primátorů, hejtmanů a prezidenta po více než 84 městech České republiky. Po týdnu již máme hodně přes 10.000 podpisů a jejich počet každým dnem narůstá.

Nevíme, proč jedna z častých otázek, když oslovíme občana se žádostí o podpis, je „není to ale za Paroubka, že ne?".  Víme však dobře, že když odpovíme „ani náhodou!", máme podpis jistý.

Pane Paroubku, za to Vám děkujeme.

Vladimír Kruliš, Kateřina Bimková, Lucie Peprníková, Jan Mikoška, Monika Jarolímová, Agáta Kapsiová, Andrea Malinová, Romana Opletalová, Vojtěch Vydra, Vlaďka Heliová, Daniela Beránková

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Spoz.cz

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Poučení ze Zašové

10:14 Zdeněk Jemelík: Poučení ze Zašové

Valašská vesnice Zašová má pevné místo v mých vzpomínkách na vzdálené mládí, proto mě zaujala zpráva…