Svatopluk Otava: Česká zbabělá vláda se nestydí. Masoví vrazi jsou našimi „bratry ve zbrani“

13.10.2019 11:30

Osmané (Turci) si opravdovou genocidu vyzkoušeli již v letech 1915 – 1918. Pochody smrti, popravy, upalování za živa. Obětí masového vraždění se stali Arméni. Povedlo se. Před pár dny historicky „poučený“ Vrchní Osman Erdogan zahájil další genocidu. Tentokrát jsou cílem turecké zvrhlosti Kurdové.

Svatopluk Otava: Česká zbabělá vláda se nestydí. Masoví vrazi jsou našimi „bratry ve zbrani“
Foto: archiv Svatopluka Otavy
Popisek: Svatopluk Otava

Generálka proběhla zdárně...

Jistěže už před sto lety bylo nezbytné vyvraždění jednoho a půl milionu (některé zdroje uvádějí až dvou miliónů) obyvatel logisticky připravit a přípravy nešly utajit. Americký velvyslanec Henry Morgenthau či německý kněz Johanes Lepsius marně burcovali „civilizovaný“ svět, že se chystá  obludný zločin. Západ se spokojil s „poukazováním“, „znepokojením“, „odsuzováním“.

I dnes, v době téměř meomezených informačních možností je zřejmé, co sultán Erdogan chystá. I motiv připravené likvidace (zatím jen části) národa je stejný, metody jsou podobné a historické paralely hrůzostrašně srovnatelné. Západ, jehož jsme prý součástí, opět „poukazuje“ či „vybízí ke zdrženlivosti“, zatímco vrahové vraždí. Česká republika ústy své politické reprezentace bezzubě opakuje v Bruselu a Washingtonu naučené nicneříkající fráze, opět se schováváme za diplomatické šosy zkušených sedmilhářů z Francie či Německa.

Za nějaký čas nám budou i naši ministři a náš premiér opět veřejně „vyjadřovat znepokojení“ nad „otřesnými zločiny“, jichž se kdovíjací zločinci dopouštějí v turecké bezpečnostní zóně na severu Sýrie. Několik set mrtvých Kurdů na jednoho zabitého osmanského vraha je „dobrý“ výsledek. Můžeme našim „spojencům“ blahopřát.

A co ty historické paraleley? Nu, zde jsou.

Umění vraždit. Dříve jen slovem, dnes i obrazem.

Před sto lety byly statisíce Arménů naháněny muslimskými migranty z Evropy (již tehdy ta naprosto nejhlubší spodina lidství) do železničních vagónů a „přesídlovány“ na tehdejší jih Osmanské říše. Pokud tedy přežili hned úvodní selekci, v níž ti mladší a zdravější byli pobíjeni ještě před vysláním smrtících konvojů s lidským nákladem určeným k likvidaci.

Očitým svědkem tureckého „národního obrození“ byl i Karel Hansa, jehož kniha Hrůzy východu velmi plasticky líčí počínání tehdejších islamistů ve službách Turků i Turků samotných. Ve vydání z roku 1923 se třeba píše: „...během šesti hodin bylo povražděno ve městě Angora více než 1 500 mužů.Všechny svázali a odvedli za město, kde je na odlehlém místě řezníci poráželi, jako jateční dobytek.“

Podobnost s počínáním islamistických youtuberů, kteří porážení zajatců s oblibou zveřejňovali na sociálních sítích je jistě jen náhodná. Vždyť i proto dnešní turecká mise směřuje hlavně k osvobození svých spojenců z Islámského státu. Proto se před pravidelnou armádou do vybombardovaných oblastí hrnou v první řadě „lékaři“ a „inženýři“ co dobíjejí vše živé, co přežilo „humanitární“ bombardování tureckým dělostřelectvem a letectvem. „Migranti“, v jejichž rukou jistě jen nešťastnou náhodou skončily třeba i československé samopaly vz. 58, dar České vlády z roku 2014 pro udatné kurdské pešmergy, které jim však nikdy Česká vláda nepředala, poněvadž 6  500 samopalů svěřila Americké armádě. Ta bojující jistě podělila moudřeji, než bychom to svedli my.

Koncentráky vynalezli Turci. V rámci pokroku, pochopitelně...

Chcete další historické paralely? Zde jsou.

Normu 90 „přesídlovaných“ Arménů v jednom dobytčím voze stanovili turečtí „odborníci“. Po pár letech ji kompletně převzali i Himmlerovi „experti“ na „přesídlování“ židovského obyvatelstva. Turci a islamističtí migranti vraždili Armény také naháněním do hlubokých jeskynních komplexů v syrské poušti, kde je pak dusili a upalovali rozdělávání ohňů u východů z jeskyní. Primitivní plynové kkomory do detailu splnily svůj účel. Též koncentrační tábory „vynalezli“ Turci, (jeden z největších byl v syrském Aleppu) obsluhovali  je osobně i s najatými strážci z řad islamistických migrantů. Holocaust je tureckým vynálezem, pouze technologicky zdokonaleným a převzaným nacistickým režimem i zaměřeným na jinou cílovou skupinu lidí. Též personál koncentráků byl trošku odlišný. Německého vraždění se účastnili nikoli islamisté (ti se ve Festung Europa připravují teprve nyní), ale nordičtí fašisté z Holandska, Dánska, Norska, Estonska, Lotyšska, Litvy. Všechno naši současní nejvěrnější „spojenci“ a „bratři ve zbrani“.

Jste pilnější, pracovitější, bohatší? Neloupíte se zbraní v ruce? Jste podlidé!

Důvody vybíjení Arménů, Židů i Kurdů jsou též zcela identické. Tyto národy vždy vynikaly pracovitostí, schopností obchodovat, vysokým počtem vzdělanců, u Kurdů pak existuje i další závažný důvod, proč by se mělo Osmanům povolit čtyřicetimlionový národ bez vlastního státu zlikvidovat. Kurdistán, s rozlohou více než 500 000 kilometrů čtverečních leží v nejúrodnější oblasti Středního východu s vynikajícími přírodními podmínkami, a přitom místy plave na ropě, kterou je možno těžit z hloubky pouhých 5m pod povrchem. Proto byl Anglií a Francií rozparcelován mezi Turecko, Sýrii, Írán a umělý stát Írák. Nelze přece dopustit, aby se potenciální ekonomická a surovinová supervelmoc zrodila Západu za humny a vážně ohrožovala status quo petrodolaru, potažmo „náš způsob života“ a „hodnoty“.

Takže lepší je podporovat vraždícího maniaka Erdogana, jehož famílie tak nelibě nese, že jí osvobození Sýrie vlastními silami a s podporou Ruska od Islámského státu pokazilo kšefty s ropou. Tou, co IS kradl po léta Sýrii a Erdoganův syn „nákupy“ legalizoval právě přes taťkovy pašalíky. Je lepší i pro „svět hodnot“ zradit po x-té Kurdy, odvracet oči od zločinů a raději se paktovat a fechtovat i s jinými maniakálními korupčníky islámského světa. Třeba se Saúdy, co genocidu již po léta páchají na jemenských Hútíjech, aby ani jim nemuseli vracet ukradená, na ropě plovoucí území. Lépe je přece držet se „osvědčených“ pořádků, kdy dění po planetě určovala Euroatlantická (všedrancující) civilizace.

O Češích i Slovácích (prostě Čechoslovácích) se traduje, že umějí vzít za práci, jsou vzdělaní a nevedli nikdy agresivní války. Prý je tady k mání i jakýsi uran a lithium. Hm.., tak to tedy do budoucna nemáme v té Al-Európě moc dobré vyhlídky, nicht wahr?

Ve jménu kříže, hvězdy nebo půlměsíce! S lupiči na věčné časy a nikdy jinak!

Tam přece chceme patřit, i kdybychom měli konvertovat k Islámu. Tam je ta pravá humanita, pokrok, Alláhu Akbar! A jestli strýčka Erdogana nebudeme poslouchat, vypustí školené islamistické „lékaře“ a „inženýry“ též do Evropy, má jich dost už přímo v místě i v invazních centrech. Vlastně –  konkrétně Českou republiku už Recep Nádherný před dvěma lety oficiálně označil jako stát podporující „terorismus“...

A strýček Sam se bude smát a řekne: „Ale vždyť jsme vám to tisíckrát dokázali. Amerika nemá přátele, má zájmy. A v jejím zájmu momentálně je, ať se to v Sýrii a okolí dál mydlí, když se nám tu pořád odmlouvá...! No a snad se to konečně začne mydlit i v Evropě, hlavně ať se dá se všema obchodovat, obnovovat, zásobovat.., Amerika first!“

Erdoganovy evropské državy, jako třeba bývalá Anglie (Inglésiá) či bývalé Německo (Alemániá) vzkazují ohledně tureckého vraždění do Prahy: „Maul halten und weiter machen!“ Volně přeloženo: „Držte hubu a krok!“ To přece umíme! Proto si vždy volíme takové nýmandy, aby spolehlivě vytvořili jen ty výhradně zbabělé, takové ty správně „sametové“vlády.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla