Svatopluk Otava: Islamistický kozel zahradníkem. Neziskovka OSN mu dala na hraní celou planetu

07.09.2016 10:49

To je ale velká zahrádka! A jak se daří islámským semínkům tu i onde! Hlavně ta evropská skalka ze západní strany tak štědře nasvěcovaná Božským Půlměsícem vypadá slibně…. Jen těch pár kousků křesťanského plevele na holandském, francouzském a německém záhonku je třeba vytrhnout i s kořínky a kozel Zaíd al Raáb Husajn, zahradník se šlechtickou ropnou krví se může pustit do „kultivace“ i zbývajících políček na východě.

Svatopluk Otava: Islamistický kozel zahradníkem. Neziskovka OSN mu dala na hraní celou planetu
Foto: archív autora
Popisek: terorismus

Učil se při vraždění Srbů pan vysoký komisař OSN

To jen tak na okraj a na úvod. Názorové zrání jordánského lidskoprávníka a současného hodnotitele stavu „lidských práv“ ve světě bylo utvářeno nejen rodinnou šlechtickou výchovou, ale i osobním přihlížením na vraždění srbského obyvatelstva v narko-islámském státním gangu Kosovo i při tvorbě islamistické základny Bosna a Hercegovina, na čemž se v mundůru Modrých přileb osobně podílel.

Nekonečná drzost, s níž Mohamedovi pohrobci a nefachčenkové pokračují v islamizaci Evropy, je nebetyčná. Vybudování hlásných trub v podobě mešit pokračuje na západě Evropy více než zdárně, v hlavním městě Velké Musultánie – Londýně – šéfuje islámský starosta, bílé křesťanské děvky jsou poučovány půlměsícovitými nájezdníky o jejich budoucí roli dnes a denně a pár posledních statečných, snažících se zburcovat v Evropanech aspoň pud sebezáchovy, to má stále těžší.

Wilders, Le Penová, Farage i Hofer jsou věru trnem v oku jordánského princátka, jemuž byla islamisty propůjčena čest dobývat důležité posty při ovládnutí evropské špajzky lstí a bez výstřelu. Také Orbán, Fico a Zeman jsou při multikulturním snažení personami non grata a je třeba „ukázat světu“ jejich „xenofobní“ postoje! Jordánský kozel ve funkci vysokého komisaře OSN pro lidská práva tedy naházel všechny výraznější, racionálně uvažující evropské politiky do jednoho pytle, zatřásl jím a vysypal je v plen kohortám Sorosových „novinářů“ s diagnózou – podporovatelé nenávisti. Nenávistníkem je dnes už holt každý, kdo nevystrčí pětkrát denně zadnici na západ, to se ví…

V evropském měřítku je Miloš Zeman v dobré společnosti, ale doma…?

V České kotlině na konto bezprecedentního vměšování do vnitřních záležitostí prý suverénní České republiky vzniká pozoruhodný mišmaš názorové rozpolcenosti. Že je český prezident nazýván vysokým komisařem pro lidská práva individuem používajícím metody DAIŠ, podobně jako výše uvedení evropští politikové? Dle mainstreamu hotová věc, dle politikářů „u vesla“, jimž v poslední době nepřicházejí včas noty z Německa i USA, je to složitější.

Ne, že by snad opovrhli šancí kopnout si do českého prezidenta, ale je to únosné, když Jordánec označuje hlavu státu vlastně za pekelníka, strkajíc jej rovnou do řady  evropských osobností, jež mají ve svých zemích stále sílící podporu voličstva, které se konečně začíná probouzet?

A tak i kariérní ministr Plechová Huba Zaorálek je ve svých vyjádřeních opatrný (jak už řečeno, noty z Berlína chybí…), na „uměleckého“ ministra bezbrannosti Stropnického sice Zuzanka Tvarůžková včera v INTERVIEW ČT 24 tlačila a tlačila, ovšem nic než vágní plky zcela beznázorového feldmaršálka nevytlačila…. No a Bohušek Sobotků se raději ukryl za narychlo upletený štít blábolivého antibabišismu, kdy prý ministr financí, jenž při běžném hovoru označil nefachčenky cikánského původu v historickém kontextu za nefachčenky, údajně popírá holocaust, měl by se omluvit, odstoupit, zahrabat do země…, inu – zde Kalouskovy noty nechybí…

Nemáme dirigenta…! A co když nás „lůza“ nezvolí…?!

No, jo, ty volby… Zatím jen krajské, ale budou časem i ty důležitější. U nás, stejně jako v Německu. Angela to má „nahnuté“, kdo ví, co bude. Jakpak má vlastně fungovat ta naše „suverenita“, momentálně bez dirigenta? Pan Shapiro je sice fajn menšinoprávní chlapík, ale bude tady ještě dále nebo jej Donald, mající přece jen citový vztah k ČR odvolá? Andělka – ale, to už bylo vlastně naznačeno… Co teď, co teď…? Budoucí koalice ČSSD, TOP-09, KDU-ČSL a ODS velkoryse tolerovaná KSČM v podstatě sice připravená je a mainstream jí fandí, ale – bude to vůbec aktuální?

Nepředběhl ten Zaíd Husajn tak trošku dobu, když jsme ještě volby nezrušili, internet nezakázali a Zemana nepověsili? Pro naše politikáře  by sice nebyl problém proměnit křesťansko-židovké kořeny „hodnot“ za ty islámské, stejně jako hbitě přešaltovali ze socialismu na kapitalismus, ale kdo to má vědět, jak to vlastně dopadné? Koneckonců – možná by to stálo za to, nechat si raději pootevřená zadní vrátka někam „do xenofobie“ nebo radši ne…?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…