Tomáš Haas: Omlouvám se za pozdní odpovědi

24.08.2017 10:11

Komentář Tomáše Haase z Facebooku.

Tomáš Haas: Omlouvám se za pozdní odpovědi
Foto: MK
Popisek: Tomáš Haas

Musím se omluvit mnoha lidem.

A to nejen za chyby či omyly, kterých se může dopustit každý z nás a staly se i mně. (Nemyslím tím včerejší debaty)

Ale něco ještě horšího.

Nemám ve zvyku hledat v koutech a pod postelemi Facebooku a tak jsem si dodnes nevšiml, že v něm existuje rubrika "Žádosti o zprávy".

Protože jsem o ní nevěděl, nikdy jsem ji neotevřel a tak se stalo, že jsem během let neodpověděl na desítky "žádostí o zprávu"

Některé byly opravdu zajímavé.Tak například pan Hodkovský, Executive Director ve společnosti think-tank Evropské hodnoty, požádal 14. ledna tohoto roku o zprávu s odpovědí na dotaz:
14. leden 16:52

"Dobrý den, vážený pane Haasi, rád bych se Vás zdvořile dotázal, kde jsem použil obrat "nesprávné názory". Velice děkuji a srdečně zdravím, Radko Hokovský"

Panu Hodkovskému srdečně děkuji za pozdrav a poradil bych mu, aby si přečetl materiály, které vychází z jeho organizace a zejména na to, jak jeho tank popisuje své poslání a na to, jak pilným je iniciátorem vzniku institucí které mají šíření "nesprávných názorů" zamezit a takové názory z našich medií vymýtit.

Jen ten think-tank málokdy používá termín "nesprávné", jeho oblíbeným terčem jsou názory "nepřátelské", což jsou ty, které na nevěrohodných serverech šíříme my, agenti Kremlu.
Což mně přivádí k dalšímu žadateli o zprávu.

Pán, který se mi před více než rokem, 14.7.2016, představil jako Pepa Pípa mi napsal:

"Zdravím a doufám, že se Vám v té hlavě rozusvítí.

Dnešní zpráva o tom, že Rusové dávají ruce pryč od separatistů na Dombase vlastně připouští, že za tou občanskou válkou stálo od prvopočátku Rusko.

Já mám spoustu chyb a jsem neomalenej a ještě mnoho a mnoho dalšího, ale poznám a poznal jsem už před mnoha měsíci ve Vás člena ruské páté kolony u nás.

Tomu, kdo Vás sledoval tak pečlivě jako já to musí být také jasné.

Škoda, že vás v tom parlamentě ještě tolik. To je hrob naší samostatné politiky."

V hlavě se mi Pepo rozsvítilo a slibuji, že ještě před volbami na svou poslaneckou funkci rezignuji a nebudu již kandidovat. Bylo to v parlamentu hezké, ale jak jste si všiml, když jste mou činnost pečlivě sledoval, je nás tam takových dost a já si potřebuji od namáhavé poslanecké práce odpočinout.

A tak se omlouvám za pozdní odpověď zejména těmto dvěma pánům, bedlivým sledovatelům našich medií a odhalovatelům agentů Kremlu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…