Václav Kovalčík: Pravda, skutečnost, paměti, svědectví jsou dezinformacemi

24.06.2020 10:21

Režimy jsou režimy, střídají se totiž na časové přímce, přitom pojem dezinformace je snůška nepravdivých informací, dnes jsou do tohoto pojmu záměrně zatahovány informace pravdivé, pro daný režim nepohodlná svědectví, myšlení i občanské postoje.

Václav Kovalčík: Pravda, skutečnost, paměti, svědectví jsou dezinformacemi
Foto: pixabay.com
Popisek: Kultura - ilustrační foto

Těmi pravdivými a nepohodlnými informacemi zejména pro Evropskou unii, která je touží rovnou vyhladit z povrchu zemského za každou cenu, jsou často příběhy a osudy pamětníků. Oběti trestných činů vypovídají, aby se o "neznámém" nebezpečí dozvědělo co nejvíce lidí. Jde o jistou obranu jednotlivce, rodiny, společnosti, pokud na plné čáře selhávají státní orgány.

To se v mnohdy palčivých případech děje! Diskuze rovnou (ne)demokraticky zablokovány, svědci a oběti trestných činů zastrašováni, dále se chorobně kontrolují sociální sítě, cenzura přituhuje ve formě autocenzury i BIS seznamů.

Anketa

Je Miroslava Němcová vhodnou kandidátkou na funkci prezidenta republiky?

3%
97%
hlasovalo: 24442 lidí

Teprve Evropská unie tomu nasazuje korunu, neboť se jí líbí rozvrácené hospodářství dříve prosperujícího Československa, dnes okleštěné České republiky. Západu se totiž líbí rozvrácené vazalské státy, aby hrstka superbohatých mohla být ještě bohatší na úkor přírody, ostatních lidí a životního prostředí!

A tak probíhá zastrašování, tzv. hon na svědectví a zkušenosti obyčejných lidí, ze strany Evropské unie a vazalských režimů. Zastánci pravdy a spravedlnosti jsou cíleně považováni za extremisty. Vzdělání na přání Evropské unie padá a padá, aby došlo k ovládnutí širokých mas ve jménu politických i ekonomických nesmyslů sociálního inženýrství, ve jménu globalizace za každou cenu, a to opět na politickou objednávku.

Obyvatelé postkomunistických zemí mají za úkol pracovat za almužnu, jíst nezdravé či ošizené potraviny, držet ústa i krok! Takové zacházení s obyčejnými lidmi se mi dlouhodobě nelíbí, neboť je něco špatně nastaveno, co se týče morálních i materiálních hodnot.

Proto dohnat západ, mít západní platy, jest mnohdy planým poplachem. Bohužel náš národ uvěřil planým slibům o kapitalismu s lidskou tváří, který se proměnil v dravý kapitalismus, plný lidí na hranici i pod hranicí chudoby. Sociální rozdíly, postupný zánik střední třídy, úzká hrstka oligarchů i rádoby celebrit jsou toho důkazem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

11:34 Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

Denní glosa Jiřího Weigla